Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Nieuwe Maan In Vissen 06 03 2019

De Nieuwe Maan in Vissen van 6 maart 2019

De Nieuwe Maan in Vissen van 6 maart 2019

De Zon en de Maan smelten samen in Vissen en met dit magische en krachtige moment begint de Maan een nieuwe maandelijkse cyclus van groei.

De sensitieve Nieuwe Maan van 6 maart 2019 valt op 15° in de dromerige wateren van Vissen, het koninkrijk van Koning Neptunus.

Deze Nieuwe Maan in Vissen laat een compleet nieuw begin zien afhankelijk van de positie waar Vissen zich in jouw geboortehoroscoop bevindt.
Vooral voor de Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen met persoonlijke planeten, ascendant en Lichten van ongeveer 12 tot 20º in Vissen is deze Nieuwe Maan van grote betekenis.

De bijna exacte conjunctie met Neptunus (16º Vissen), het sextiel met Mars in Stier en Saturnus in Steenbok laat een creatieve en fantasierijke energie zien!
Deze Nieuwe Maan “triggert” de vruchtbare en realistische sextielverbinding tussen Saturnus in Steenbok en Neptunus in Vissen! Deze helende verbinding is het hele jaar 2019 actueel en versterkt het collectieve intuïtieve bewustzijn en bewustwording van onrechtvaardigheid in de wereld. Een prachtig aspect voor muziek, kunst en film met een speciale boodschap.

De laatste krachtige Nieuwe Maan voor de Lente-Equinox is een goed moment om het besluit te nemen om positieve energie te omarmen en veranderingen in ons leven aan te brengen.
Deze Nieuwe Maan laat ons inzien dat verandering begint met de acceptatie van onvolkomenheden in onszelf en in anderen.
Perfectie bestaat niet.
Niemand is perfect of zal dat ooit zijn.

Het loslaten van de illusie van perfectie is de weg naar het Hogere Doel en geestelijke rijkdom.
Geestelijke rijkdom is de zuivere evolutie van de Ziel.

De bijna exacte conjunctie met Neptunus in Vissen met de vaste sterren Ankaa en Achernar geeft deze Nieuwe Maan in Vissen een sterke spirituele en religieuze dimensie.
Een dimensie van pijn, lijden, verlossing en opstanding.

Het vierkant met Jupiter in Boogschutter (het geloof) inspireert, motiveert en daagt uit om de sprong te wagen.
Het ziet er naar uit dat deze Nieuwe Maan in Vissen gaat leiden tot concrete maatregelen tegen seksueel misbruik binnen de katholieke kerk.

Mercurius is inmiddels retrograde in Vissen en Uranus is begonnen aan zijn lange reis door Stier.
Deze energie kan een uitdaging zijn, want het maakt onzeker en bemoeilijkt om beslissingen te nemen om veranderingen door te voeren.

Vanuit de kristalheldere fontein van wijsheid (de Waterman) komt het helende water van Vissen. Een Nieuwe Maan van zuivering brengt hoop en kans op genezing voor iedereen die heeft geleden. Laat oude pijn los.

Zuiver jezelf met het element Water door te baden, te zwemmen en water te drinken.
Omring jezelf met zachtheid. Luister naar mooie muziek om je energie in balans te brengen en je lichaam, geest en ziel in perfecte harmonie te houden.

Liefde en gelukkig zijn. Straal in je eigen innerlijke licht.
Daar is waar het om gaat.

Happy New Moon!

error: Content is protected !!