Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Steenbok van 2 januari 2022

De Nieuwe Maan in Steenbok van 2 januari 2022

De Nieuwe Maan is het magische moment wanneer de Maan en de Zon samensmelten.
De Maan laadt zich dan op met de kracht van de Zon als voorbereiding op haar nieuwe maandelijkse cyclus van groei naar volle wasdom. Iedere Nieuwe Maan is voor ons op Aarde een moment van geboorte, van een nieuw begin.

De eerste Nieuwe Super Maan van 2022 valt op 12°20 in het aardeteken Steenbok. 

Steenbok is het meest aardse en het meest spirituele teken!
Steenbok wordt in materiële zin geassocieerd met ambitie, doelen en richtingen, maar in spirituele zin met ascentie. Zowel in de materiële wereld als op het spirituele vlak is het de taak van Steenbok om de hoogste hoogten te beklimmen!
Er is geen grotere doorzetter dan Steenbok, het teken dat ondanks alle tegenwerking van geen opgeven weet en de hoogste bergtoppen bereikt, ongeacht hoe zwaar en hoe lang de weg naar de top ook is.

Realiteit en magie gaan hand in hand in Steenbok en met deze Nieuwe Maan groeit het besef dat zelfs het onmogelijke mogelijk is en dat ondanks de vertragende en stroperige retrograde energie van januari 2022….

Deze constructieve Nieuwe Maan in Steenbok is conjunct de gunstige Vaste Ster Nunki en vormt een overbrugging in Aarde met de ontwakende Uranus retrograde in Stier.
Uranus in Stier gaat vanaf 18 januari 2022 weer direct! (meer hierover lees je op de website!
Het vierkant van Jupiter in Vissen met de Noordknoop in Tweelingen voegt extra constructieve energie toe.

Vooral degenen met de Zon, ascendant, Lichten of persoonlijke planeten van 10 tot 14º in de Hoofdtekens Steenbok, Kreeft, Ram en Weegschaal mogen rekenen op belangrijke ontwikkelingen in carrière, privé-leven, relaties en persoonlijkheid.

Waar we wel rekening mee moeten houden is het voortdurende spanningsveld tussen Saturnus en Uranus…Dit planetaire conflict blijft zich op vele niveaus op het wereldtoneel manifesteren door onrust, onvrede en weerstand tegen de hogere macht.

Het jaar 2021 was voor velen van ons een heel moeilijk jaar waarin ons uithoudingsvermogen op de proef werd gesteld.

We zijn nog lang niet af van de pandemie en wat daarna komt.
In een absurde tijd waarin we emotioneel en sociaal verwijderd zijn van elkaar wordt zichtbare en minder zichtbare strijd geleverd.

Met Jupiter op 0º Vissen kan het voelen alsof er een deur naar een helder licht is geopend.

Ondanks alle uitdagingen gaan we steeds meer beseffen dat we elkaar nodig hebben en dat de kleinste dingen die we voor elkaar doen het verschil kunnen maken.

Het effect van iedere Nieuwe Maan duurt 6 maanden en het resultaat wordt zichtbaar onder het licht van de Volle Maan in hetzelfde teken, in dit geval de Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022. Het is raadzaam om nu je koers voor 2022 te bepalen. De beste weg naar de top moet vereist een goede voorbereiding!

De zaaitijd van deze Nieuwe Super Maan van 2 januari 2022 duurt vier weken tot de Nieuwe Maan in Waterman van 1 februari 2022.
De beste tijd om veranderingen door te voeren en eventuele problemen aan te pakken, is tijdens de fase van de Wassende Maan, van 2 januari 2022 tot de Volle Maan in Leeuw van 16 februari 2022.

De invloed van de Nieuwe Maan in Steenbok voor alle dierenriemtekens (Zon of ascendant)

RAM
De Nieuwe Maan in Steenbok in het 10e Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien.
Het stimuleert de Ram om de vaste baan op te zeggen en zich te richten op een ongelooflijke carrièremove. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging. Deze Nieuwe Maan biedt Ram dus de kans om je carrière een andere wending te geven! Als je carrière naar wens is, dan is het een goed moment om de koe bij de hoorns te vatten en met dat nieuwe project te starten en de juiste contacten te leggen die jouw carrière een echte boost geven. In het komende halfjaar krijgt Ram met deze Steenbok-energie de kans om het roer om te gooien. Met de Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 zie je wat er allemaal veranderd is.

STIER
Door de Nieuwe Maan in Steenbok in het Huis van Studie en Reizen wordt Stier gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken.
Met de Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 zie je de resultaten van al je geweldige plannen.
Deze gunstige Nieuwe Maan in Steenbok (Aarde) brengt je avontuurlijke kant naar voren, dus wat houdt je tegen om je horizon te verbreden en constructieve veranderingen door te voeren?

TWEELINGEN
Met de Nieuwe Maan in Steenbok in het Huis van Gedeelde Financiën (pensioenen, belastingen, leningen, erfenissen en hypotheken) kunnen aantrekkelijke financiële opties ontstaan.
Denk bijvoorbeeld aan een belastingteruggave of tegemoetkoming. Deze Nieuwe Maan is een goed moment voor een financieel plan dat jou en je geliefde meer stabiliteit voor de toekomst biedt. Het 8e Huis is ook het Huis van Diepgang, dus dit is ook een introspectieve Nieuwe Maan om in contact te komen met je ziel en innerlijke kracht. Verborgen angsten en machts- en controlekwesties komen aan de oppervlakte om te worden geheeld. Met de Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 ziet Tweelingen wat er is veranderd.

KREEFT
Met de Nieuwe Maan in Steenbok in Het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie behoort tot de mogelijkheden. Venus mag dan retrograde zijn, Kreeft, maar deze Maankracht is heel sterk!
Kreeft wordt in de komende zes maanden uitgedaagd om nieuwe verbindingen tot stand te brengen. Met de Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 ziet Kreeft de resultaten!
LEEUW
Met de Nieuwe Maan in Steenbok in het Huis van Werk en Gezondheid gaat Leeuw besluiten nemen over verbeteringen in de werkomgeving en interactie met collega’s. Het gaat over nieuwe technologieën, teamwerk en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn en milieu. De aardse vibes van deze Nieuwe Maan in Steenbok maken voornemens concreet en geven een boost aan gezondheids- en welzijnsdoelen. Geweldig moment om het besluit te nemen om te gaan sporten of met een nieuw trainingsplan te beginnen of je werkplek efficiënter, productiever en gezonder te maken.Met de Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 ziet Leeuw de concrete resultaten van al deze goede voornemens.

MAAGD
Deze Nieuwe Maan in Steenbok in het Huis van Liefde verhoogt voor Maagd het verlangen naar een spannende romance. De sprankelende Nieuwe Maan in Steenbok doet je verlangen naar meer spanning en romantiek. Ook op creatief gebied wordt Maagd gestimuleerd om creatieve doelen na te streven. Durf buiten de lijntjes te kleuren. Maagd gaat op zoek naar en is gefascineerd door iedereen die net dat beetje anders is of durft te zijn. Ook wil Maagd de verbinding maken en ideeën en interesses te delen met vrienden. In ieder geval een periode van creativiteit en avontuur. In het licht van de Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 mag Maagd de concrete creatieve vruchten plukken.

WEEGSCHAAL
Met de Nieuwe Maan in Steenbok in het Huis van Familie en Huis ontwaakt een drang om je ware zelf te vinden. De Nieuwe Maan brengt een introspectieve energie met zich mee, waardoor Weegschaal de behoefte heeft terug te keren naar de oorsprong door bijvoorbeeld onderzoek te doen naar de familiegeschiedenis. Weegschaal vindt het fijn om het thuis gezellig te maken. Lekker koken, recepten uitproberen, films kijken en boeken lezen. Gewoon tijd voor jezelf nemen.
Weegschaal wil echter ook veranderingen, in zichzelf en de woonsituatie. Naast het verwerken en herstellen van familiebanden komen ook veranderingen van woonlocatie en woonsituatie.
Met de Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 ziet Weegschaal de resultaten van gestelde intenties.

SCHORPIOEN
De Nieuwe Maan in Steenbok moedigt Schorpioen aan om de directe omgeving te ontdekken. Schorpioen gaat de directe omgeving beter verkennen, zich oriënteren over vervoer, school, cursussen en trainingen en krijgt nieuwe vrienden en buren. Misschien besluit je terug te gaan naar school of een nieuwe opleiding te volgen. Met deze Nieuwe Maan in Steenbok ontgaat je geen enkel detail! Het is mogelijk dat Schorpioen vaker ongepland korte reisjes gaat maken voor school, werk of bezoekjes aan familieleden. Blijf gefocust en doe alles wat je doet stap voor stap.
Met de Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 ziet Schorpioen wat er allemaal in de nabije omgeving veranderd is.
BOOGSCHUTTER
Met de Nieuwe Maan in Steenbok in het Huis van Financiën worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Boogschutter krijgt alle informatie die nodig is om constructieve financiële beslissingen te nemen.
Deze Nieuwe Maan in Steenbok kan tot onverwachte meevallers leiden zoals een onverwachte bonus of een laat nieuwjaarscadeau.
Deze Nieuwe Maan laat een nieuw begin zien op het gebied van geld, Boogschutter. Een gunstig moment om een budgetplan op te stellen of nieuwe financiële doelen vast te stellen voor 2022.
Een weloverwogen risico kan rendement opleveren en dat resultaat zie je met de Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022.
STEENBOK
Jouw persoonlijke zonnecyclus en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.
De Nieuwe Maan in Steenbok staat in het eerste Huis van jouw persoonlijke wensen en het fysieke lichaam. Een nieuw begin voor jou als persoon.
Deze Nieuwe Maan in Steenbok aan het begin van 2022 voelt als een schone lei en een nieuwe jij!
Het geeft Steenbok de vastberadenheid om dromen te manifesteren.
Deze Nieuwe Maan geeft Steenbok de drive en de inspiratie om met vertrouwen het leven te omarmen zonder al te veel rekening te hoeven houden met anderen. Je moet wel je hoofd erbij houden om alle kansen die zich aandienen ten volle te kunnen benutten.
Met de Volle Maan in Steenbok van van 13 juli 2022 ziet Steenbok de resultaten van geplante zaadjes.

WATERMAN
De Nieuwe Maan in Steenbok in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn maakt Waterman supergevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Deze Nieuwe Maan stimuleert Waterman om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf. Wie ben je en wat hou je voor jezelf en de wereld verborgen? Deze Nieuwe Maan in Steenbok maant Waterman aan om het wat rustiger aan te doen om in contact te komen met je innerlijke zelf.
Geef echter niet prijs wat je veilig in jezelf geborgen wil houden. Neem de tijd met die zakelijke beslissing. Rust, ontspanning en tijd voor jezelf heb je nodig om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen. Met de Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 ben je er.

VISSEN
Deze spontane Nieuwe Maan in Steenbok in het 11e Huis van Sociale Processen brengt hoop en nieuwe vriendschappen. Ook krijg je de kans om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen en ze enthousiast te maken om te participeren in een bijzonder project. Wat nu geboren wordt, gaat zich in het komende halfjaar ontwikkelen. De Nieuwe Maan in Steenbok zet de deur open voor nieuwe vriendschappen of zakelijke contacten die je veel goeds kunnen brengen. Geweldige tijd om te netwerken en om bekendheid te krijgen op sociale media.
Het resultaat ziet Vissen in het licht van de Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022.

error: Content is protected !!