Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Maagd van 27 augustus 2022

De Nieuwe Maan is dat magische terugkerende moment wanneer Zon en Maan samensmelten en het Licht van Moeder Maan niet waarneembaar is aan de hemel. 
Met dit magische terugtrekken van de Maan neemt de werking van het onbewuste toe.
Het is de spirituele bodem van alles wat nodig is voor de groei van de volgende cyclus, de groei naar de fase van de Volle Maan.
Op 27 augustus 2022 smelten Zon en Maan samen op 4º04 in het Aardeteken Maagd. 
Het Aardse teken Maagd staat symbool voor puurheid, dagelijks werk, gezondheid, details, gronden, praktisch denken, sorteren en opruimen.
De rode Strijder Mars in Tweelingen vormt op 3º49 echter een bijna exact spanningsvierkant met deze gegronde Nieuwe Maan en dat aspect veroorzaakt een explosieve atmosfeer, een onverzadigbaar verlangen, egoïsme, veeleisend gedrag, gedrevenheid, driftbuien en onvermijdelijke confrontaties.

Venus in Leeuw staat vierkant op de retrograde Uranus en de Noordknoop in Stier en dat belooft niet veel goeds voor de lieve vrede en vergeving. De toenemende oppositie van Venus met de retrograde Saturnus in Waterman en wel vijf retrograde planeten maakt het er niet beter op.

Naast instabiliteit op de financiële markten, bestaat het risico op oorlog, agressie, opstandig gedrag, ongelukken, wraak, frustratie, conflicten en fysiek en psychologisch (huiselijk) geweld, vooral gericht tegen vrouwen.

Gelukkig biedt de mentale energie van Mercurius, de planetaire heerser van deze Nieuwe Maan in Maagd, uitkomst door in Weegschaal een reddingslijntje uit te gooien naar de verhitte Mars in Leeuw en de retrograde Jupiter in Ram.

Deze Nieuwe Maan kan misschien niet de gewenste veranderingen brengen, maar wanneer negatieve en beperkende gedachten en overtuigingen opzij worden gezet, kunnen uitdagingen kansen worden.

Met het toenemende laatste vierkant tussen de retrograde Saturnus in Waterman en de retrograde Uranus in Stier zijn belangrijke culturele en politieke veranderingen mogelijk.
Vanwege de retrograde werking moet wel rekening worden gehouden met onverwachte beperkingen door COVID, natuurrampen en politieke instabiliteit.

Als we ons concentreren op het weloverwogen en het stapsgewijs praktisch oplossen van problemen en niet teveel weerstand bieden, is constructieve vooruitgang mogelijk.

Luister naar je ziel en hoor wat jouw waarheid is, wat volgens jouw inzichten voor jou waardevol is of overbodig is geworden.

Het effect van de Nieuwe Maan van 27 augustus 2022 duurt vier weken tot de Nieuwe Maan in Weegschaal van 25 september 2022. De beste tijd voor een nieuwe start en voor het beginnen van nieuwe projecten is tijdens de eerste twee weken van deze Nieuwe Maancyclus.
Deze Wassende fase van de Maan duurt van 27 augustus 2022 tot de Volle Maan in Vissen van 10 september 2022.

Met de Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023 zien we het resultaat van alle constructieve intenties!

Invloed van de Nieuwe Maan in Maagd op alle dierenriemtekens (ascendant) :

RAM
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Ram in het 6e Huis van Dagelijkse Dingen, Werk en Gezondheid.
Deze Nieuwe Maan vraagt om een frisse start, balans en een gezonde lifestyle of een baan met betere arbeidsvoorwaarden. Misschien heb je de lat te hoog gelegd en heb je het gevoel dat je het tempo niet kunt bijhouden.
Is dit wel de juiste baan voor jou? Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens. Tijd voor een nieuwe impuls!
De Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023 laat de resultaten zien van jouw intenties.
STIER
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Stier in het 5e Huis van Zelfexpressie, Liefde en Creativiteit.
Met deze Nieuwe Maan geef je toe aan je gevoel en ziet een creatief project het levenslicht. Kinderen gaan een prominente rol innemen, zoals veel met kinderen ondernemen, spelen en creatief bezig zijn. Ook jouw innerlijke kind wil naar buiten treden.
Het gaat om jouw creatieve zelf en jouw creatieve reis en deze Nieuwe Maan daagt je uit om
creatief talent constructief te benutten. Het kan wel wat geld kosten, maar gewoon doen, want dan herontdekt Stier de ware betekenis van plezier en geluk.
TWEELINGEN
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Tweelingen in het 4e Huis van Familie en Huis.
Het huis waar je woont is een integraal onderdeel om je bestemming te vinden in dit leven en komt overeen met de mate van stabiliteit in jezelf. De basis in je leven.
Niet altijd is een huis een “thuis” en er kan sprake zijn van spanningen doordat persoonlijke ruimte en vrijheid steeds verder worden ingeperkt. Deze Nieuwe Maan laat zien brengt je terug naar de basis om terug te keren naar naar jezelf om je eigen persoonlijke ruimte pakken.
De Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023 laat zien of je vaste grond onder je voeten hebt gevonden.

KREEFT
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Kreeft in het 3e Huis van Communicatie en Onderwijs.
Hard werken is jou niet vreemd, maar het is goed om even pas op de plaats te maken en naar je hart te luisteren. Deze Nieuwe Maan daagt je uit om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren, echt te luisteren, begrijpen en aanvoelen. Kies je woorden zorgvuldig, want wat je zegt is essentieel. Het gaat ook om duidelijk te communiceren, gevoelens te uiten en oplossingen aan te dragen.
Met de Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023 ziet Kreeft de resultaten van deze constructieve aanpak.
LEEUW
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Leeuw in het 2e Huis van Financiën en Waarde.
Leeuw krijgt informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Deze Nieuwe Maan laat zien waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld om een gunstige positie te verwerven. Een Nieuwe Maan om financiële doelen voor de toekomst te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. Wat maakt jou werkelijk gelukkig? Wat heb je echt nodig? Investeren in creatieve projecten kan de moeite waard zijn.
Met de Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023 ziet Leeuw je de resultaten van jouw intenties!
MAAGD
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Maagd in het 1e Huis van Persoonlijkheid.
Jouw persoonlijke Nieuwjaar! Deze opbouwende Nieuwe Maan vraagt aan jou: “Wie ben je?”
Als je weet wie je bent, dan heb je een solide basis om verder te bouwen aan je carrière of een relatie. Als je niet precies weet wie je bent, is alles wat je denkt te zijn en denkt te bezitten slechts een leeg omhulsel. De Nieuwe Maan in Maagd is een krachtig en spiritueel nieuw begin voor ieder facet van je leven. Vind jezelf, kom erachter wie je bent!
De Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023 laat de totaal vernieuwde nieuwe jij zien!

WEEGSCHAAL
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Weegschaal in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten.
Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt van iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt. Weegschaal verlangt naar emotionele rust. Weegschaal kan op dit moment mogelijk keuzes maken over iets ouds of iets nieuws. Om iets nieuws in je leven te creëren heb je toch dat oude stukje nodig en dat is precies de boodschap van deze Nieuwe Maan in Maagd. Alles wat je tot nu toe hebt vermeden te voelen, komt vrij met deze constructieve Nieuwe Maan. De Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023 laat dan het bereikte spirituele evenwicht zien.
SCHORPIOEN
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Schorpioen in het 11e Huis van Hoop en Sociale Processen.
Met het oog op de toekomst is Schorpioen selectief bezig! Wie zijn je echte vrienden, met wie of welke groep wil je de toekomst in?
Harmonie en balans in jezelf vinden door in gelijk mate te geven en te nemen. Vrienden moeten je verrijken en jouw zelfvertrouwen ondersteunen en moeten geen energie kosten! Deze constructieve Nieuwe Maan in Maagd helpt om de sociale kloof te overbruggen.
De Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023 laat zien wat deze nieuwe inzichten hebben gebracht.

BOOGSCHUTTER
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Boogschutter in het 10e Huis van Carrière en Bestemming.
De carrière van Boogschutter krijgt vaste vorm! Nu is het jouw tijd!
Een geweldig moment voor een bedrijfsgerichte studie of om te solliciteren naar die droombaan. Met deze Nieuwe Maan wordt Boogschutter aangezet om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove en plannen maken voor de toekomst. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging. Met de Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023 zie je wat er allemaal veranderd is.

STEENBOK
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Steenbok in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen, Internationale verbindingen, Expansie en Levensbeschouwing.
Steenbok wordt gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken. Omarm je spirituele kant en open je hart om je dromen te kunnen volgen.
Deze constructieve Nieuwe Maan biedt Steenbok unieke kansen om zich verder te ontwikkelen en jouw wijsheid en inzichten aan de wereld te delen door je te verbinden. De Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023 laat zien of al jouw dromen zijn uitgekomen!
WATERMAN
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Waterman valt in het 8e Huis van Zielsprocessen, Gedeelde Financiën en Intimiteit. De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken. Wat is werkelijk belangrijk voor je? Waterman heeft misschien niet geluisterd naar zijn of haar diepste verlangens, het gaat om intimiteit, om passie en sensualiteit. Durf je de emotionele overgave aan en durf je financieel te vertrouwen? Geef je over aan sensualiteit, open jezelf. Je moet keuzes maken over wat je echt wilt, zelfs als dit betekent dat je door een financiële of diepgaande reden afscheid moet nemen van iets of iemand. Ook al moet je inleveren, wat je ervoor terugkrijgt is zoveel meer dan je nu denkt te bezitten. Met de Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023 heeft Waterman constructieve stappen vooruit gemaakt!
VISSEN
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Vissen in het 7e Huis van Relaties.
Vanaf dit moment en in de komende maanden ontstaat er een nieuwe relatiedynamiek of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde! Je zou zelfs je krachten kunnen bundelen met een rivaal. Voor Vissen is dit een Nieuwe Maan van keuzes maken, alsof je op een kruispunt staat.
Met de Nieuwe Maan in Maagd in Het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Dit is een moment om open te staan voor het onverwachte als het gaat om het tot stand brengen van constructieve verbindingen die tot bloei zijn gekomen met Volle Maan in Maagd van 7 maart 2023.

error: Content is protected !!