Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Kreeft van 29 juni 2022

De Nieuwe Maan in Kreeft van 29 juni 2022.

De Nieuwe Maan is een maandelijks terugkerend magisch moment wanneer het Licht van Moeder Maan niet waarneembaar is aan de hemel. Met dit magische terugtrekken van de Maan neemt de kracht van het onbewuste toe. 

De Nieuwe Maan is de voedingsbron van energie voor alles wat nodig is voor de groei van de volgende cyclus, de fase van de Volle Maan.

De emotioneel geladen Nieuwe Maan op 7º23 in het eigen Waterteken Kreeft, de Moeder, voelt haast als een Volle Maan….

De Nieuwe Maan in Kreeft is conjunct de Zwarte Maan of Lilith.
De Zwarte Maan of Lilith vertegenwoordigt het vrouwelijke, de godin, de verborgen wilde seksuele kracht, de vrouwelijke instincten die niet geaccepteerd, onderdrukt of gemeden worden in onze huidige samenleving.

De samenstand van de Nieuwe Maan in Kreeft met de Zwarte Maan (Lilith) vierkant Jupiter in Ram versterkt de intensiteit van emoties die je voelt.
Misschien voel je je klein of onbeduidend? Zijn jouw wensen vervuld of niet?
Moet je voor iets of iemand schuilen? Verstop je jezelf in de schaduw?
Moet je jezelf vanwege iets of iemand schikken of ontkennen?

Deze Nieuwe Maan in Kreeft conjunct de Zwarte Maan vierkant Jupiter in Ram kan duidelijkheid geven over dit innerlijk conflict en wat er moet gebeuren om deze gevoelens los te laten.

De heldere Vaste Ster Murzim in het sterrenbeeld Grote Hond, staat conjunct deze Nieuwe Maan in Kreeft en wordt van oudsher ‘de Aankondiger van Sirius’ genoemd.
Murzim vraagt om jezelf luid en duidelijk te laten horen, naar jezelf en naar anderen.
Wat zijn jouw verlangens, wie of wat is nodig om jouw verlangens te vervullen?
Wie of wat brengt jou bij je bestemming?

Tijdens deze Nieuwe Maan staat de rode Strijder Mars in Ram conjunct asteroïde Eris, Mars’ vurige zusje, vierkant op de retrograde Pluto in Steenbok en dat volatiele spanningsaspect kan leiden tot explosieve situaties en conflict.

Neptunus, de zachtblauwe planeet van spiritualiteit, illusie en hogere waarheid gaat tegelijkertijd met deze Nieuwe Maan retrograde in Vissen.
De verzachtende driehoek met de retrograde Neptunus in Vissen verhoogt onze gevoeligheid en brengt ons diepere inzichten, meer duidelijkheid, nieuwe inspiratie en een hogere waarheid.

Het is raadzaam om alles stap voor stap te doen en je bewust te zijn van hoe je verder wilt gaan.
Het kan zijn dat je moe en overgevoelig bent en dan is het raadzaam om je energie te beschermen. Zorg goed voor jezelf en stel grenzen.
Als je je niet gelukkig voelt, ga dan bij jezelf na waarom je je zo voelt.

Door het afstemmen op de subtiele trillingen van de energie in en om je heen creëer je je eigen innerlijk kompas, jouw innerlijke stem.
Jouw innerlijk kompas laat je weten welke richting goed of niet goed voelt.

Stel intenties, ontketen jezelf en kom in contact met je eigen emotionele kracht, jouw ziel.

Alle intenties die deze Nieuwe Maan worden gesteld komen tot bloei met de Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023.

Invloed van deze Nieuwe Maan op de dierenriemtekens (lees ascendant en de Zon)

RAM
Met de Nieuwe Maan in Kreeft conjunct de Zwarte Maan in het Huis van Familie en Huis ontwaakt een drang om je ware zelf te vinden. Neem de tijd om je rust te vinden en te ont-stressen.
De Nieuwe Maan in het vierde Huis vormt een spanningsvierkant met Jupiter in Ram in het eerste Huis van Persoonlijkheid. Het kan de oorzaak zijn van spanning en ruzie met familieleden, omdat je voor jezelf opkomt. Juist nu kan deze uitdaging leiden tot gemoedsrust en zekerheid.
Met de Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023 ziet Ram de resultaten van alle intenties die nu worden gemaakt.

STIER
De Nieuwe Maan in Kreeft conjunct de Zwarte Maan valt voor Stier in het Huis van Communicatie en moedigt Stier aan om zich te oriënteren over school, cursussen en trainingen. Stier krijgt nieuwe vrienden en buren. Met de Nieuwe Maan in het Huis van Communicatie vierkant Jupiter in je twaalfde Huis van spiritualiteit wil je in contact komen met je intuïtie. Ga voor jezelf na hoe je over je dromen en verlangens wilt communiceren met vrienden en naaste familie als broers en zussen.
Deze Nieuwe Maan in Kreeft stimuleert om naar je gevoel te luisteren en om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren, een nieuwe manier van communiceren. Met de Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023 ziet Stier wat er allemaal in de nabije omgeving veranderd is.

TWEELINGEN
Met de Nieuwe Maan in Kreeft conjunct de Zwarte Maan in het Huis van Financiën worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Tweelingen krijgt alle informatie die nodig is om goede financiële beslissingen te nemen. Een Nieuwe Maan om financiële doelen te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. Het vierkant van de Nieuwe Maan met Jupiter in Ram in het elfde Huis kan een belangrijk moment zijn om samen met vrienden of gelijkgestemden een nieuwe onderneming te starten. Neem de uitdaging aan!
Met de Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023 ziet Tweelingen de resultaten!

KREEFT
Jouw persoonlijke zonnecyclus en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.
De Nieuwe Maan in Kreeft staat in het eerste Huis, in het teken van jouw persoonlijke wensen, behoeften en het fysieke lichaam, een nieuw persoonlijk begin. Deze Nieuwe Maan geeft Kreeft de drive en de inspiratie om met vertrouwen het leven te omarmen zonder al te veel rekening te hoeven houden met anderen. Je moet wel je hoofd erbij houden en om alle kansen die zich aandienen ten volle te kunnen benutten. Het vierkant van de Nieuwe Maan conjunct de Zwarte Maan met Jupiter in het tiende Huis van Carrièrehuis houdt ambities hooggespannen, dus het kan een nu of nooit moment zijn om professionele dromen waar te maken.
Met de Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023 ziet Kreeft de resultaten.

LEEUW
Deze Nieuwe Maan conjunct de Zwarte Maan valt voor Leeuw in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten.
Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt over iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt. Deze Nieuwe Maan maakt Leeuw gevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Het spanningsvierkant van de Nieuwe Maan met Jupiter in Ram in het negende Huis maakt behoorlijk rusteloos en laat je verlangen naar verre reizen en grote projecten die je in de nabije toekomst wilt bereiken. Deze Nieuwe Maan stimuleert Leeuw om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf. Rust, ontspanning en tijd voor jezelf heb je nodig om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen.
De Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023 laatvoor Leeuw het bereikte spirituele evenwicht zien.

MAAGD
Deze Nieuwe Maan conjunct de Zwarte Maan valt voor de Maagd in het 11e Huis van Hoop, Netwerken en Sociale Processen.
Wie zijn je echte vrienden, met wie of met welke groep wil je de toekomst in?
Vrienden moeten je verrijken en jouw zelfvertrouwen ondersteunen en geen energie kosten!
De Nieuwe Maan in Kreeft is gefocust op teamwerk en collegiale relaties. Het vierkant met Jupiter in Ram kan tot spanningen leiden. Door eerlijk en open te zijn kan de samenwerking verbeteren. Sta er niet van te kijken dat dingen totaal voor maagd zijn veranderd met de Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023.

WEEGSCHAAL
De Nieuwe Maan conjunct de Zwarte Maan in Kreeft in jouw Huis van Carrière en Bestemming laat nieuwe professionele kansen zien.
De carrière van Weegschaal neemt vanaf dit moment een hoge vlucht! Een geweldig moment voor een bedrijfsgerichte studie, om te solliciteren naar die droombaan en zich te richten op een ongelooflijke carrièremove. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging. Door het vierkant van de Nieuwe Maan met Jupiter in Ram realiseer je je dat de ondersteuning van samenwerking de belangrijkste pijler is om belangrijke professionele doelen te behalen.
Geef nu prioriteit aan samenwerking door de onderlinge band te versterken.
In het komende halfjaar krijgt Weegschaal de kans om het roer om te gooien. Met de Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023 ziet Weegschaal wat er allemaal veranderd is.

SCHORPIOEN
Door de Nieuwe Maan conjunct de Zwarte Maan in Kreeft in het Huis van Studie en Reizen en Internationale verbindingen wordt Schorpioen gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken.
Het vierkant van deze Nieuwe Maan met Jupiter in Ram in het zesde Huis van Werk en Gezondheid daagt Schorpioen uit om de sprong in het diepe te wagen om je dagelijkse routine, welzijn en gevoel van innerlijke balans te verbeteren.
Met de Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023 zie je de resultaten van al je geweldige plannen.

BOOGSCHUTTER
Met transformerende energie van de Nieuwe Maan conjunct de Zwarte Maan in Kreeft in het 8e Huis van Gedeelde Financiën, de Ziel en Intimiteit vraagt zowel financieel als emotioneel om een frisse start te maken. Boogschutter heeft misschien niet geluisterd naar zijn of haar diepste verlangens, het gaat om intimiteit, om passie en sensualiteit. Het vierkant van deze Nieuwe Maan met Jupiter in Ram in het vijfde Huis van zelfexpressie en daagt je uit om je uit te spreken over intimiteit, passie en sensualiteit. Durf je de emotionele overgave aan en durf je financieel te vertrouwen? Geef je over aan sensualiteit, open jezelf. Je moet keuzes maken over wat je echt wilt, zelfs als dit betekent dat je afscheid moet nemen van iets of iemand.
Met de Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023 heeft Boogschutter stappen vooruit gemaakt!

STEENBOK
Met de Nieuwe Maan conjunct de Zwarte Maan in Kreeft in Het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie behoort tot de mogelijkheden.
Het vierkant van deze Nieuwe Maan met Jupiter in Ram verlegt de focus op je innerlijke leven en één-op-één relaties.
Vanaf dit moment en in de komende maanden ontstaat er een nieuwe kijk op in de relatiedynamiek of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde!
Met de Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023 ziet Steenbok of een verbintenis tot bloei is gekomen.

WATERMAN
Met de Nieuwe Maan conjunct de Zwarte Maan in Kreeft in het Huis van Werk en Gezondheid gaat Waterman besluiten nemen over verbeteringen in de werkomgeving en interactie met collega’s. De Nieuwe Maan is een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan, maar ook een goed moment voor een medische check-up. Hoe gaat het met je lichamelijke en geestelijke conditie? Deze Nieuwe Maan vierkant Jupiter in Ram in het derde Huis van Communicatie daagt uit om slechte gewoontes te doorbreken om je welzijn een boost te geven. Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens. Een gezonde productieve werkomgeving, een ​​gezondheidsplan, een betere dagroutine. Met de Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023 ziet Waterman de resultaten van goede intenties.

VISSEN
Deze Nieuwe Maan conjunct de Zwarte Maan in Kreeft valt voor Vissen in het Huis van Zelfexpressie, Liefde en Creativiteit.
Met deze Nieuwe Maan geef je toe aan je gevoel en wil je koste wat kost liefhebben, de verbinding maken ideeën en interesses te delen met vrienden of je wil van start gaan met een creatief project. Kinderen gaan een prominente rol innemen, maar ook jouw innerlijk kind vraagt om aandacht. Het gaat om jouw creatieve zelf en jouw creatieve reis en deze Nieuwe Maan daagt je uit om jouw fantasieën te beleven! Deze Nieuwe Maan vierkant Jupiter in Ram in het Huis van Financiën daagt Vissen uit om na te denken over hoe je jezelf waardeert en je behoeften uitspreekt. Vissen herontdekt de ware betekenis van liefde, plezier en geluk.

error: Content is protected !!