Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Nieuwe Maan In Boogschutter

De Nieuwe Maan in Boogschutter ♐️ van 12 december 2023

Iedere Nieuwe Maan voelt als een moment van ontwaken, van geboorte.
Een nieuwe kans, een nieuw begin.

De Zon en de Maan smelten op 12 december 2023 samen op 20°40 in het beweeglijke vuurteken Boogschutter.

Deze laatste Nieuwe Maan van 2023 geeft een positieve impuls van vertrouwen in de donkerste tijd van het jaar. Boogschutter is immers verbonden met Jupiter, de planeet van overvloed en spirituele groei!

De conjunctie met Mars in Boogschutter geeft deze Nieuwe Maan extra kracht!
Deze mystieke Nieuwe Maan van overvloed en schittering is de beste gelegenheid om goede voornemens te maken voor 2024.

Jupiter in Stier (heerser van Boogschutter en deze Nieuwe Maan) staat tegenover Venus in Schorpioen.
Jupiter maakt alles groter, dus met deze oppositie alles kan overweldigend voelen of je hebt de neiging om verwachtingen te overdrijven of teveel van het goede te wensen.

Mercurius gaat vanaf morgen, 13 december 2023 retrograde in Boogschutter…
Deze Nieuwe Maan kan dus een uitdagende invloed hebben op het denken en de communicatie.

Daar bovenop vormt de Nieuwe Maan in Boogschutter een rusteloze inconjunctie met de retrograde Uranus in Stier en een mistig vierkant met Neptunus in Vissen.
Wees op je hoede, want er kan bedrog in het spel zijn, maar ook zelfbedrog.

Wees eerlijk naar jezelf…ga de verstilling in.
Luister naar je innerlijke stem en maak jouw eigen spirituele reis.

Wat wil je volgend jaar bereiken? Waar wil je volgend jaar om deze tijd zijn?
Wie of wat ga jij ondersteuning bieden?
Wat neem je mee naar het nieuwe jaar? Wat laat je achter?

Deze Nieuwe Maan is geldig tot de Nieuwe Maan in Steenbok van 11 januari 2024 en is vooral van invloed op iedereen met Zon, Maan of persoonlijke planeten van 16 tot 26 graden in Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen.

Invloed van deze Nieuwe Maan in Boogschutter op alle dierenriemtekens (lees: ascendant)

RAM (20 maart – 19 april)
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Ram in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen, Internationale verbindingen, Expansie en Levensbeschouwing. Het 9e Huis is verbonden met de grote Weldoener Jupiter! Ram wordt gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek te schrijven! Omarm je spirituele kant en open je hart om je dromen te kunnen najagen. Deze vurige Nieuwe Maan biedt Ram unieke kansen om zich verder te ontwikkelen en wijsheid en inzichten aan de wereld te delen.
De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 laat zien of jouw dromen zijn uitgekomen!

STIER (20 april – 20 mei)
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Stier in het 8e Huis van Zielsprocessen, Gedeelde Financiën en Intimiteit. De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken. Wat is werkelijk belangrijk voor jou?
Durf je de emotionele overgave aan en durf je te vertrouwen? Geef je over aan sensualiteit, open jezelf. Ook al moet je financieel of emotioneel inleveren, wat je ervoor terugkrijgt is zoveel meer dan je denkt te bezitten.
Met de Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 zie je wat de kosmische bedoeling is.

TWEELINGEN (21 mei – 20 juni)
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Tweelingen in het 7e Huis van Relaties laat een frisse avontuurlijke dynamiek en een hernieuwd gevoel in je liefdesleven en relaties zien.
Voor Tweelingen is dit een Nieuwe Maan van keuzes maken, alsof je op een kruispunt staat.
De Nieuwe Maan in Boogschutter in Het Huis van Relaties is het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Dit is een moment om open te staan voor het onverwachte als het gaat om het tot stand brengen van gloednieuwe verbindingen die tot bloei komen met Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024.

KREEFT (21 juni – 21 juli)
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Kreeft in het 6e Huis van Dagelijkse Dingen, Werk en Gezondheid.
Deze Nieuwe Maan vraagt om een frisse start, balans en een gezonde lifestyle of een baan met betere arbeidsvoorwaarden. Misschien heb je de lat voor jezelf en anderen te hoog gelegd en heb je het gevoel dat je het tempo niet kunt bijhouden. Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens. Tijd voor een nieuwe impuls!
De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 laat de resultaten zien van jouw intenties.
LEEUW (22 juli – 21 augustus)
Met deze inspirerende Nieuwe Maan in Boogschutter ontwaakt jouw innerlijke vuur.
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Leeuw in het 5e Huis van Zelfexpressie, Liefde en Creativiteit. Met deze Nieuwe Maan geef je toe aan je innerlijk vuur, is er een nieuwe liefde of ziet een creatief project het levenslicht. Naast liefde en plezier maken gaat het vooral om jouw creatieve zelf en jouw creatieve reis.
Deze Nieuwe Maan daagt je uit om creatief talent constructief te benutten.
Leeuw herontdekt de ware betekenis van plezier en geluk.
MAAGD (22 augustus – 21 september)
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt in het 4e Huis van Familie en Huis.
Het huis waar je woont is een integraal onderdeel om je bestemming te vinden in dit leven en komt overeen met de mate van stabiliteit in jezelf.
Niet altijd is een huis een “thuis” en er kan sprake zijn van spanningen doordat persoonlijke ruimte en vrijheid steeds verder worden ingeperkt. Deze Nieuwe Maan brengt je terug naar de basis om terug te keren naar jezelf om je eigen persoonlijke ruimte pakken.
De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 laat zien of dat is gelukt.

WEEGSCHAAL (22 september – 22 oktober)
Doe een wens met deze Nieuwe Maan, Weegschaal. Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Weegschaal in het 3e Huis van Communicatie en Onderwijs.
Deze mentaal gerichte Nieuwe Maan daagt je uit om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren, echt te luisteren, begrijpen en aanvoelen. Kies je woorden zorgvuldig, want wat je zegt is essentieel. Het gaat ook om duidelijk te communiceren, gevoelens te uiten en oplossingen aan te dragen.
Met Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 ziet Weegschaal of je wens is uitgekomen.

SCHORPIOEN (23 oktober – 21 november)
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt in het 2e Huis van Financiën en Waarde.
Deze Nieuwe Maan kan meer geld genereren. Deze Nieuwe Maan laat zien waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld om een gunstige positie te verwerven. Een Nieuwe Maan om financiële doelen voor de toekomst te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. Wat maakt jou werkelijk gelukkig? Wat heb je echt nodig? Investeren in creatieve projecten kan de moeite waard zijn. Doe een wens met deze Nieuwe Maan.
Met de Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 ziet Schorpioen of deze wens is vervuld.
BOOGSCHUTTER (22 november – 20 december)
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt in het 1e Huis van Persoonlijkheid.
Jouw persoonlijke Nieuwjaar! Van harte gefeliciteerd, Boogschutter.
De Nieuwe Maan in Boogschutter is een krachtig en spiritueel nieuw begin voor ieder facet van je leven. Vind jezelf, kom erachter wie je bent!
Zo op de drempel van het nieuwe jaar geeft de Zon, de Maan, Mercurius, Mars en Venus (vanaf 30 december 2023) in Boogschutter een ongekende en veelbelovende boost van energie.
De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 laat de totaal vernieuwde nieuwe jij zien!

STEENBOK (21 december – 18 januari)
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Steenbok in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten.
Deze Nieuwe Maan staat in het teken van spiritueel ontwaken en het vinden van spiritueel evenwicht. Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt van iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt.
Alles wat je tot nu toe hebt vermeden, komt vrij met deze Nieuwe Maan en stelt jou in de gelegenheid om je spirituele zelf te (her)vinden.
De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 laat zien of dat is gelukt.
WATERMAN 19 januari – 17 februari)
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Waterman in het 11e Huis van Hoop en Sociale Processen. Nieuwe vriendschappen en vormen van samenwerking, teamwerk, nieuwe verbindingen zijn allemaal verbonden met deze Nieuwe Maan in Boogschutter.
Wie zijn je echte vrienden, met wie of welke groep wil je het nieuwe jaar in?
Vrienden moeten je verrijken en jouw zelfvertrouwen ondersteunen en mogen geen energie kosten! De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 laat zien wat deze nieuwe inzichten jou hebben gebracht.

VISSEN (18 februari – 19 maart)
Deze Nieuwe Maan in Boogschutter valt voor Vissen in het 10e Huis van Carrière en Bestemming. Tijd om het podium te betreden! Nu is het jouw tijd om met die baan of studie te beginnen of of om te solliciteren naar die droombaan. Met deze Nieuwe Maan wordt Vissen gestimuleerd om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove en plannen te maken voor de toekomst. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging. Met de Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 ziet Vissen wat er allemaal veranderd is.

error: Content is protected !!