Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

TWEELINGEN ♊️ mei 2024
(21 mei – 20 juni)

Algemeen
Mei 2024 is een positieve en verrijkende maand voor Tweelingen!
De invloed van de Verduisteringen en de conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier brengt ook deze maand vele kansen voor persoonlijke groei en genezing.
De grote Weldoener Jupiter reist vanaf 26 mei 2024 door Tweelingen en dat gebeurt maar eens in de 12 jaar! N.B.: Jupiter blijft wel tot 9 juni 2025 in Tweelingen! Een transit van mogelijkheden en groeikansen voor Tweelingen.
Een nieuw begin, een nieuw project, een nieuw pad of een nieuw avontuur is vooral voor de voor de Tweeling die vóór 16 juni is geboren.

Liefde en Relaties
Mercurius is heerser van Tweelingen. Mercurius in Ram loopt weer direct, maar hou rekening met de schaduwperiode. Tot medio mei 2024 is het raadzaam om terughoudend te zijn in sociale interacties, wat je zegt en hoe je iets zegt. Er komt een nieuwe vriendschap, samenwerking of een andere rol voor jou binnen een team. Met de Zon in Stier in de eerste drie weken gaat het om geduld en doorzettingsvermogen, dus een nieuwe liefde laat op zich wachten.
Asteroïde Ceres reist door Steenbok, het achtste Huis van Zielsprocessen, dus het wel of niet krijgen van vertrouwen en ondersteuning blijft voorlopig wel een onderliggend en terugkerend thema.
Op 23 mei 2024 is er een Volle Maan in Boogschutter (Huis van Relaties) en met deze kosmische gebeurtenis worden er nieuwe verbintenissen zowel privé als zakelijk tot stand gebracht of verbroken. Het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg.
De Volle Maan laat zien wat al bestaat en zal helpen om een situatie te verhelderen zoals de ware gevoelens en bedoelingen van de partner.

Familie en Huis
Maagd staat voor het Huis van Familie en Huis. Mercurius heerst over Maagd.
Mercurius was in april 2024 retrograde in Ram en is nu weer direct. Hou wel rekening met de post-schaduwperiode van Mercurius, dus niet alles zal in de eerste helft van mei 2024 volgens planning verlopen en kunnen dingen thuis en onderweg zoekraken.
Mei 2024 nodigt uit om je huis en interieur en tuin op de schop te nemen. Tijd voor een make-over! Laat je vooraf wel goed adviseren en inspireren.
De beste tijd om met een renovatie of make-over van start te gaan is de eerste week van mei 2024. Een frisse start is een bron van inspiratie.
Mei 2024 laat verder een harmonieuze maand zien waarbij je mag rekenen op de ondersteuning van je gezin of familie bij alle beslissingen die je neemt met betrekking tot het huis.

Carrière
Op 23 april 2024 was er een Volle Maan in Schorpioen (Huis van Werk en Gezondheid).
Door deze Maan-energie is er in de eerste helft van mei 2024 ruimte om een bestaand project af te werken. Eventuele problemen met een zakenpartner of klant moeten worden opgelost en afgewerkt om je te kunnen concentreren op andere projecten.
De invloed van Mars in Ram is in mei 2024 van onschatbare waarde voor je carrière. Mars in Ram geeft jou die kosmische push die je nodig hebt. Bij de uitvoering van je projecten mag je rekenen op de medewerking van collega’s en senioren.
Door de post-schaduwwerking van Mercurius in Ram kan er wel vertraging zijn met de studie. Ook zakelijke reizen leveren in de eerste heft van mei 2024 niet de gewenste resultaten op.
De transit van Jupiter in Tweelingen vanaf 26 mei 2024 gaat een positieve bijdrage leveren aan je carrière, persoonlijke vrijheid en creatieve zelfexpressie.
Vissen is het Huis van Carrière voor Tweelingen en Saturnus in Vissen kan dan een belemmering zijn.
Echte professionele vooruitgang komt vanaf eind mei 2025, wanneer Saturnus het teken Vissen verlaat.

Financiën
De Maan is heerser van het Huis van Financiën voor Tweelingen.
De toenemende Maan tot 12 mei 2024 laat een toename van inkomsten zien.
De Afnemende Maan van 13 tot 26 mei 2024 is geschikt om financiële zaken af te werken en facturen te betalen.
Vastgoedtransacties verlopen succesvol in mei 2024, zoals het afsluiten van een voordelige huurovereenkomst of een hypothecaire lening.
Het is raadzaam om in mei 2024 zoveel mogelijk kosten te besparen en geen geld te verkwisten of denken dat het best wel kan. Dankzij Mars in Ram is het ook alsof er geen vuiltje aan de lucht is en alles in jouw voordeel uitpakt. Ook al boek je winst in je onderneming, je moet wel rekening houden met het feit dat onachtzaamheid je duur komt te staan.
Aan het eind van mei 2024 kan er financiële verwarring zijn,

Gezondheid
De Volle Maan in Schorpioen van 23 april 2024 viel in jouw 6e Huis van Gezondheid en deze Maanenergie herinnert je in de eerste helft van mei 2024 aan het feit hoe slecht stress voor je is.
Je moet het rustiger aan doen. Met zoveel planeten in het 12e Huis blijf je liever even onder de radar.
De Nieuwe Maan in Stier van 8 mei 2024 in het 12e Huis van het Kosmisch Bewustzijn maakt Tweelingen supergevoelig voor stemmingen en trends in de wereld. Deze Nieuwe Maan stimuleert Tweelingen om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf.
Uranus blijft het hele jaar 2024 in Stier (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn) en Jupiter blijft tot 25 mei 2024 in het 12e Huis en dat is de beste tijd voor meditatie, retraite en afzondering, angsten en beperkende overtuigingen los te laten en je over te geven aan liefdevolle verbinding, eenheid en spiritualiteit. Venus in Stier tot 23 mei 2024 is een warme universele golf en ook Jupiter in Tweelingen vanaf 26 mei 2024 nodigt uit om jezelf te verwennen.
Zoek ontspanning zoals met lezen, meditatie, beweging, yoga, lichaamswerk en massages.
Wees lief voor jezelf. Maak tijd voor jezelf.
Kijk om je heen, vindt geluksmomentje. Als je niet lekker in je vel zit, ga dan de natuur in, ga winkelen of boek een wellnessdag, neem een facial of ga lekker naar de kapper.

Advies
Pluto reist door Waterman (het 9e Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit) en met deze transformerende kracht ga je door studie of reizen steeds meer oude overtuigingen loslaten.
Pluto gaat het pad vereffenen naar eigenheid waardoor je juiste keuzes kunt maken en antwoorden gaat vinden over het hoe en waarom dingen hebben plaatsgevonden in jouw leven.
Deze introspectie maakt je nog bewuster van sociale interacties bewuster en maakt alles meer inzichtelijk. Neem tijd voor jezelf door op reis te gaan of je kennis te vergroten.
Blijf waakzaam. Ga niet forceren, zaken onderschatten of jezelf in onmogelijke bochten wringen, wacht rustig je kans af.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!