Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

STIER ♉️ mei 2024
21 april – 20 mei

Algemeen
Mei 2024 is een maand van voorspoed, bescherming en zekerheid. Alles lijkt op zijn plekje te vallen.
De samenstand van Jupiter en Uranus in Stier is de kosmische poort naar een grote verandering in levensstijl voor Stier. De Nieuwe Maan in Stier van 8 mei 2024 is voor Stier het hoogtepunt van 2024, een geweldig moment voor een nieuw begin in je leven, het starten van een eigen onderneming en nieuwe kansen voor je relatie, dit geldt in het bijzonder voor de Stier die geboren is tussen 5 en 11 mei!
De focus ligt in mei 2024 op persoonlijke ontwikkeling, carrière en relaties, liefde, huis en gezin.

Liefde en Relaties
De invloed van de Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 en de Volle Maan in Schorpioen van 23 april 2024 laat in mei 2024 veranderingen op relationeel gebied zien, waardoor er ruimte ontstaat tot doorgroei en verdieping in de relatie. De Volle Maan benadrukt het belang van eenheid en verbondenheid met je levenspartner. Als er sprake is van onoprechtheid en bedrog zowel in zaken, liefde of anders, dan komt dat nu aan het licht. Het verbreken van een zakelijk partnerschap of relatie is mogelijk, maar ook een nieuwe stap door een belofte of huwelijksaanzoek. Het verbreken van giftige relaties is nodig om vooruitgang te maken.
In de loop van die 2024 kunnen zaken een onverwachte wending nemen.
Op 23 mei 2024 is er een Volle Maan in Boogschutter (Huis van de Ziel) en deze gaat over emotionele betrokkenheid en emotioneel investeren in anderen. Onzekerheid en ongefundeerde angst kan de oorzaak zijn van een latent gevoel van achterdocht en de neiging om de wereld als hypocriet te beschouwen, maar ook boosheid en dat je afstand wil nemen van sociale interacties. Stier heeft dan steun, liefde en begrip nodig in de relatie.

Familie en Huis
Door de invloed van Pluto in Waterman en de Verduisteringen zijn er ontwikkelingen op het werk waardoor er een andere dagroutine thuis noodzakelijk is, zoals door een reorganisatie, herscholing, afscheid van je huidige baan, een nieuwe baan, met als gevolg een nieuwe dagroutine of levensstijl. Het is mogelijk dat er bij jou thuis of in de familie een andere rolverdeling heeft plaatsgevonden of zijn er veranderingen gaande die een andere rolverdeling vereisen.
De samenstand van conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier laat ook in mei 2024 grote veranderingen zien voor je huis, gezin en familie. Er zijn verhuis- of verbouwingsplannen en die hebben een grote impact op je gezinsleven. Er kunnen conflicten zijn tussen gezinsleden.
Aan het eind van mei 2024 kan er goed nieuws zijn wat te maken kan hebben met gezinsuitbreiding en dat komt ten goede aan de gezinssfeer. Er komt weer ruimte voor een uitstapje of vakantie.

Carrière
Een gezamenlijk werkproject kan zijn afgerond, zodat je weer ruimte is voor iets nieuws.
De samenstand van Jupiter en Uranus in Stier spoort je aan om vernieuwend te zijn en iets heel anders te doen dan wat je tot nu toe hebt gedaan.
Pluto in Waterman in het tiende Huis van Carrière en Bestemming gaat significante veranderingen brengen in de carrière, reputatie en levenspad van Stier.
De invloed van de Volle Maan in Schorpioen van 23 april 2024 (Huis van Relaties) legt de nadruk op het onderhouden van harmonieuze relaties met collega’s en relaties. Ondanks jouw toewijding kun je echter te maken krijgen met tegenwerking, concurrentie en manipulerende collega’s en oudere relaties. Pluto retrograde in Waterman vanaf 2 mei 2024 kan de professionele vooruitgang vertragen. Pluto retrograde is een periode van zelfreflectie om je bewust te maken van hoezeer onbewuste negatieve invloeden jou als persoon hebben beïnvloed en beperkt in je professionele leven.
Mei 2024 is geen gunstige maand voor de studie of zakelijke reizen.

Financiën
De conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier laat zien dat de eerste helft van mei 2024 gunstig is voor de investering in een innovatief project. Geduld en doorzettingsvermogen, maar ook het omarmen van verandering en de juiste contacten zijn de sleutels tot financieel succes.
Tweelingen is het Huis van Financiën voor Stier.
Op 23 mei 2024 is er een Volle Maan in Boogschutter (Huis van de Ziel) en ook deze gaat over emotionele betrokkenheid en emotioneel investeren in anderen. Deze Volle Maan geeft jou de inzichten die je nodig hebt. Dit is de beste periode voor nieuwe projecten, vergaderingen en deals sluiten. De grote Weldoener Jupiter verblijft vanaf 26 mei 2024 tot 9 juni 2025 in het Huis van Financiën! Vanaf dat moment komen er grote kansen voor uitbreiding met betrekking tot financiën en middelen. Ook jouw planeet Venus reist vanaf 24 mei 2024 tot 17 juni 2024 door Tweelingen en dat is een gunstige financiële periode om goed rendement uit investeringen en financiële projecten te behalen. Financiële zekerheid blijft een prioriteit voor Stier, ongeacht of het nu gaat om de aankoop van onroerend goed, productiviteit op het werk of huishoudelijke artikelen.
Het is raadzaam om het overzicht te houden in je inkomsten en uitgaven en je te richten op financiële langetermijnplanning, het verkennen van innovatieve ondernemingen en het doen van verstandige investeringen.

Gezondheid
De Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 viel in het 12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn en dat maakt dat je meer behoefte hebt aan afzondering. Afzondering of retraite schenkt je spirituele inzichten door een vorm van therapie of een spirituele reis, dat kan ook in de geest. Er kan een louterende verandering komen in de manier waarop je over jezelf en anderen denkt. Het gaat om het kostbare mentale en fysieke evenwicht te herstellen door een harmonieus geïntegreerd levensritme tot stand te brengen. Jouw uiterlijk weerspiegelt jouw interne wereld en daarom is het goed om aan jezelf te werken.
Dit is een periode om introspectief en reflectief te zijn en je te verzoenen met het verleden. Met de Maansknopen op de polariteit Ram/Weegschaal moet je grenzen stellen. Neem op tijd afstand als je voelt dat iets in je dagelijks leven teveel wordt. Vermijd zoveel mogelijk stressvolle activiteiten.
Stier vindt het fijn om over geld en materiële rijkdom te beschikken, maar weet ook dat een goede gezondheid onbetaalbaar is. Ga op tijd naar de dokter als je klachten hebt stel niets uit.
Tijd voor jezelf is de beste investering denkbaar.

Advies
Denk steeds aan de universele Wet van Aantrekking. Wat je uitstraalt, trek je aan.
De helende reis van de grote Weldoener Jupiter door jouw teken Stier duurt tot 25 mei 2024.
Stier mag terugkijken op een jaar van persoonlijke verandering en groei.
Met de invloed van Pluto in Waterman kies je voor jezelf, je creatieve vrijheid. Je laat je niet meer leiden door sociale verplichtingen of verwachtingen creatieve vrijheid.
Blijf waakzaam, geloof niet alles wat je hoort.
Er moet deze maand een belangrijke keuze worden gemaakt. Deze keuze verlies zorgvuldige overweging.
Wat jij wil is stabiliteit, voor je gemoedsrust.
Als je op reis gaat, zorg dan dat je medicatie meeneemt. Mercurius en Mars in Ram kunnen je ongeduldig maken, waardoor een ongelukje voor de hand ligt.

 

 

 

error: Content is protected !!