Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

BOOGSCHUTTER ♐️ mei 2024
22 november – 20 december)

Algemeen
Over het algemeen is mei 2024 een positieve maand. Er is langzaam vooruitgang merkbaar op liefdesgebied, in je financiën en carrière. Boogschutter bevindt zich in een transformele tussenperiode van persoonlijke groei.
De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng. Een geweldig moment om de balans op te maken van je leven, persoonlijke doelen, ambities en strategische planning. Dit geldt vooral voor de ‘vroege’ of 1e decanaat Boogschutter, die op 26 november of eerder is geboren.
Liefde en Relaties
De totale Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 laat grote verschuivingen zijn in je liefdesleven, vriendschappen of samenwerking. Een nieuwe liefde, meer toewijding in je relatie, een, een zakelijke verbintenis, verdieping van een bestaande relatie of een abrupte verandering in je liefdesleven. Vanaf 26 mei 2024 tot 9 juni 2025 reist Jupiter door Tweelingen, jouw 7e Huis van Relaties.
Met Jupiter in Tweelingen vanaf 26 mei 2024 worden nieuwe partnerschappen gevormd en kan een bestaande verbintenis verder groeien, dus positieve ontwikkelingen! Verbintenissen die vanaf dat moment worden gesloten zijn gunstig en bieden grote kansen. Het gaat om relaties, privé en zakelijk, dus een echtgenoot, geliefde, zakenpartner, zakelijke relaties, klanten, vrienden, therapeuten, coaches of collega’s. Iemand uit je verleden kan weer terugkeren in je leven. 
Boogschutter kan echter met Mars in Ram te maken krijgen met verraad of een val waaruit geen uitweg meer mogelijk is. Blijf waakzaam. Een hechte relatie kan ontgroeien of je merkt dat energie en liefde die jij investeert niets meer oplevert. Wat ook eindigt, het biedt weer ruimte voor betere verbindingen en nieuwe vormen van samenwerking. Een gunstige periode voor begeleiding en relatietherapie. Wat ook eindigt, het biedt weer plek voor betere verbindingen, een andere invulling van de relatie en nieuwe vormen van samenwerking. Wees met Mercurius in Ram voorzichtig met je woorden, hoe je iets zegt en vooral hoe je iets zegt.

Familie en Huis
Vissen staat voor jouw 4e Huis van Familie en Huis.
Door Saturnus in Vissen in jouw 4e Huis zijn er thuis verplichtingen die jou tegenhouden in je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt een last gedragen en offers moeten brengen. Het voelt alsof je het ergste achter de rug hebt en dat al je inspanningen hun vruchten gaan afwerpen.
Het voelt als een overwinning.
De diepe, krachtige Pluto retrograde vanaf 2 mei 2024 wil duidelijkheid.
Oppervlakkige gesprekken en gebakken lucht vindt je maar niets. Pluto retrograde is ook van invloed op de manier waarop je met anderen omgaat, leert, handelt en informatie verwerkt. Door Pluto retrograde ben je gefocust op jezelf en dan kun je oogkleppen ophebben voor je omgeving. Wees op je hoede met nieuwe vriendschappen, vooral als er geld mee gemoeid is.
Mei 2024 is geen gunstige maand voor vakantiereizen met je gezin of familie.

Carrière
De Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 heeft de deur gepend naar creatieve individualiteit.
Er komen dus creatieve doorbraken voor Boogschutter waarmee je het proces van opoffering achter je mag laten.
Stier staat voor jouw 6e Huis van Werk en dagelijkse routine en Bezigheden. 
De Nieuwe Maan in Stier op 8 mei 2024 is een geweldig moment om met een nieuw project van start te gaan. Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens. De weldadige samenstand van Jupiter en Uranus in Stier laat in de eerste helft van mei 2024 doorbraken en positieve veranderingen zien op het gebied van werk en welzijn van Boogschutter. Jupiter blijft tot eind mei 2024 bij Uranus in Stier, dus dit is de beste tijd om de veranderingen door te voeren die nodig zijn om de werkomgeving creëren waarin jij het beste van jezelf kan laten zien. Je mag rekenen op de ondersteuning van collega’s en senioren op je werk. Mei 2024 is een gunstige maand voor de studie. Zakelijk reizen leveren niet de gewenste resultaten op.
Laat je niet uit het veld slaan en blijf niet aan de zijlaan staan. Door jouw onafhankelijkheid te omarmen en te laten zien wat je kunt, mag je succes verwachten. De positieve energie speelt een belangrijke rol bij jouw prestaties waardoor deuren worden geopend naar nieuwe kansen.

Financiën
In de eerste helft van mei 2024 kan er met Venus in Stier een financiële meevaller zijn in de vorm van een bonus of financiële hulp van familieleden. Toch moet je oppassen met geld uitgeven, wat er komt een periode aan waarin het minder gaat.
Met de Zon in Stier lijkt er geen vuiltje aan de lucht, maar je moet echt oppassen dat je geen impulsieve uitgaven doet. Steenbok staat voor jouw Huis van Financiën. Asteroïde Ceres is retrograde in Steenbok. In de tweede helft van mei 2024 kan een slepende financiële kwestie of geldproblemen de oorzaak zijn van onzekerheid en ontoereikendheid.
Je kunt alvast rekening houden met wat komen gaat: twee opeenvolgende Volle Manen in Steenbok tijdens Ceres retrograde, op 21 juni en 21 juli 2024. Deze invloed kan de aanleiding zijn voor een tijdelijke financiële crisis, die uiteindelijk goed gaat uitpakken.
Hou dus rekening met een periode met minder inkomsten. Het is raadzaam om een grote investering uit te stellen tot een later tijdstip en deskundig advies in te winnen om een solide financiële basis te leggen.

Gezondheid
Op 23 april 2024 was er een Volle Maan in Schorpioen (het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn. In de eerste helft van mei 2024 heb je rust, introspectie, ontspanning en meditatie nodig, tijd voor jezelf, tijd om slaap in te halen of om een korte vakantie in te lassen om innerlijk evenwicht te (her)vinden.
Met de Nieuwe Maan in Stier van 8 mei 2024 ga je verbeteringen doorvoeren in je dagelijks leven of op de werkvloer. Er komt een nieuwe dagelijkse routine, zodat je minder stress en ervaart.
Een nieuwe lifestyle stelt jou in staat om efficiënter te werken en taken te delegeren. Het zijn de kleine dingen die het doen! Maak contact met mensen die jou gelukkig maken en jou beter doen voelen, mensen die jou een boost geven!
Dit wordt nog eens extra ondersteund door de weldadige energie van jouw heersende planeet Jupiter in Stier en Uranus in Stier.Je krijgt meer plezier met je werk en in je dagelijks leven.

Advies
Mei 2024 is een transformerende en veelbewogen periode voor Boogschutter.
Onafhankelijkheid en besluitvaardigheid leiden tot grotere kansen op professioneel en op persoonlijk vlak. Hoewel er uitdagingen kunnen ontstaan is het raadzaam om zorgvuldig en standvastig te blijven en te vertrouwen op je innerlijke kracht.
Door Pluto retrograde vanaf 2 mei 2024 ben je gefocust op jezelf en dan kun je oogkleppen ophebben voor je omgeving. Het gaat erom dat je goed moet verwoorden wat je voelt en minder je gevoelens moet projecteren op anderen. Luister niet niet roddelpraat.
Wees op je hoede met nieuwe vriendschappen, vooral wanneer er geld mee gemoeid is.

 

 

 

 

error: Content is protected !!