Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 23 september 2022

Vrijdag, 23 september 2022
Op de dag van Venus (Freya) betreedt de Zon het luchtteken Weegschaal en dat is het begin van de astronomische herfst. De Herfstequinox, het magische omslagpunt dat het begin van de Herfst op het Noordelijk Halfrond inluidt en het begin van de Lente op het Zuidelijk Halfrond. Vandaag staat de Zon precies boven de evenaar en duren dag en nacht even lang. Het gaat dus om het vinden van de balans en grenzen stellen! Venus in Maagd helpt om de dingen op een rijtje te zetten. Dit is een tijd van herzien, verwerken, opnieuw te doen en te reorganiseren. Een kans om schoon schip te maken.
De conjunctie van de Zon en de retrograde Mercurius in Weegschaal kan de oorzaak zijn van overweldigende gevoelens. Met de retrograde Mercurius gaan de gedachten terug naar wat er in de afgelopen drie maanden allemaal is gebeurd. Het is beter om even te wachten met nieuwe ideeën en plannen tot na de retrograde-fase, want er is sprake van verwarring en vertraging.

error: Content is protected !!