Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 19 november 2022

Zaterdag, 19 november 2022
De Verdwijnende Maan in Maagd staat tegenover de retrograde Jupiter in Waterman en dat brengt een optimistische, wat opgeklopte en overdreven sfeer. We zijn bereid om tot het uiterste te gaan om te krijgen wat we wensen.
De Zon vormt op 26º een exact sextiel met Pluto in Steenbok en dat voegt een dosis vitaliteit en creatieve energie toe. Waarom nog langer wachten? De Verdwijnende Maan in Maagd vormt een driehoek met de retrograde Pluto in Steenbok en dat brengt onderhuidse spanningen binnen je relatie aan de oppervlakte. Reacties kunnen wat overtrokken zijn, maar je wil weten waar je staat binnen een relatie, of die nu met je partner is, collega’s, vrienden, familie…je wil hun ware bedoelingen weten, je wil duidelijkheid.
De retrograde Mars in Tweelingen staat vandaag vierkant op de retrograde Neptunus in Vissen en dat bemoeilijkt om je te concentreren of aandacht vast te houden. Eigenlijk een dag om even de boel de boel te laten en te genieten van wat er is! Blijf gefocust. Wat is echt en wat niet?

error: Content is protected !!