Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 16 november 2022

Woensdag, 16 november 2022
De Maan in Leeuw is in de Laatste Kwartierfase. In aanloop naar de Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022 herinnert deze Maan ons aan de verantwoordelijkheid om af te maken waarmee met de voorgaande Nieuwe Maan begonnen is. De Laatste Kwartierfase van de Maan is opposiet Saturnus in Waterman en vraagt om de afgelopen vier weken te analyseren en je persoonlijke proces daarin te doorzien. Mercurius staat op het punt om Schorpioen te verlaten, dus dit is een afrondende fase.
Door Mercurius in Schorpioen driehoek retrograde Jupiter in Vissen kunnen we onderbewuste verlangens verkennen en begrijpen. Deze verlangens en genegenheid kunnen dan beter worden geuit. Het is net alsof we met elkaar op één lijn zitten.
De Zon in Schorpioen vormt echter een defensief inconjunct met de retrograde Mars in Tweelingen. Wat je doet of zegt is daardoor niet in overeenstemming met wat je vindt dat je zou moeten doen. Innerlijke rusteloosheid, niet weten hoe je voor jezelf moet opkomen of angst om gebruikt te worden kan de oorzaak zijn van boze uitbarstingen.

error: Content is protected !!