Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 15 november 2022

Dinsdag, 15 november 2022
De Zon in Schorpioen driehoek retrograde Neptunus in Vissen geeft inlevingsvermogen om op gevoelsniveau te communiceren. Empathie tonen zonder ons zelf in de ander te verliezen.
Venus in Schorpioen is vandaag ook driehoek de retrograde Jupiter in Vissen. De zachte en vloeiende verbinding tussen tussen de sensuele Venus in Schorpioen en de dromerige retrograde Jupiter in Vissen laat grenzen vervagen.
Een prachtige dag om de liefde te vieren en voor sociale activiteiten en creatieve expressie.
De dagelijkse routine wordt door iets of iemand op een plezierige wijze doorbroken, dus verwacht een romantische ontmoeting of een heerlijk dagje uit. Mercurius in Schorpioen sextiel Pluto in Steenbok daagt je uit: Durf jezelf te uiten, deel wat je voelt.
De Afnemende Maan in Leeuw staat tegenover Saturnus in Waterman en vierkant de retrograde Uranus in Stier. Wees geduldig. We kunnen niet altijd krijgen wat we willen. Geluk zit in de kleinste dingen!

error: Content is protected !!