Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 1 november 2022

Dinsdag, 1 november 2022
Op de eerste dag van november 2022 is de Maan in Waterman in haar Eerste Kwartier, de Halve Maan. De Maan ‘groeit’ en zo ook de energie op Aarde! In de periode waarin het oude voor het nieuwe wordt verruild kunnen we te maken krijgen met wat tegenwerking, alsof de Maan ons op de proef stelt.
Deze Maan vormt een T-Vierkant met Venus in Schorpioen en de retrograde Uranus in Stier en dat geeft zowel spanning als uitdaging, een energie van aantrekken en afstoten. Door de retrograde Mars in Tweelingen is het oppassen geblazen met wat je zegt, alles en iedereen komt met een gebruiksaanwijzing. Onze planetaire scheidsrechter Saturnus in Waterman komt tussenbeide, waardoor omstandigheden leermomenten worden. Door deze leermomenten merken we het effect van onze acties ons heen en wordt de universele Wet van Oorzaak en Gevolg duidelijk merkbaar.

error: Content is protected !!