Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 25 mei 2022

Woensdag, 25 mei 2022
Vandaag komt de rode Strijder Mars weer thuis in het eigen rijk van Ram en blijft daar tot 5 juli 2022. Mars gaat in eigen huis voortvarend van start en wil met een onbedwingbare energie orde op zaken stellen!
Mars voegt zich direct bij een stralende Jupiter in Ram en dat geeft een enorme verandering van energie. Door deze vurige samengebundelde kracht van Mars en Jupiter ervaren we op Aarde meer kracht, moed en initiatief.
De retrograde Mercurius in Stier (communicatie, beslissingen en denken) is vandaag driehoek de retrograde Pluto in Steenbok en met deze aardse overbrugging willen we gevoelsmatig de dingen achter de dingen weten. Nadenken en heroverwegen waar je financieel staat. Met een half antwoord nemen we geen genoegen! Door goed te luisteren komt de waarheid boven tafel. Venus in Ram sextiel Saturnus in Waterman doet verlangen naar ware en oprechte liefde, betrokkenheid, geruststelling, jezelf geliefd en gewaardeerd voelen, maar ook zijn we geneigd om het anderen naar de zin te maken. Een gunstige dag voor creativiteit, zakendoen en investeringen in onroerend goed of kunst.

error: Content is protected !!