Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 5 mei 2022

Donderdag, 5 mei 2022
De Toenemende Maan in Kreeft brengt de behoefte om huis, familie, verleden, familiegeschiedenis, relaties en zekerheden bespreekbaar te maken. De kans is groot dat je nieuws ontvangt over je familie, familiegeschiedenis of over iemand uit het verleden en door het vierkant van de Maan met Venus in Ram kan er gevoelig worden gereageerd.
Het gevoel, het intuïtieve is in balans met rationele denkprocessen en dat bevordert een goed beoordelingsvermogen.
De Zon conjunct Uranus in Stier is het begin van een nieuwe jaarlijkse cyclus van Uranus. Verwacht het onverwachte! Vandaag kunnen we wat verstrooid en ongeduldig zijn in relaties, minder coöperatief en meer individualistisch gericht.
De Zon conjunct Uranus in Stier wil financiële en relationele duidelijkheid en wil dat je voor jezelf nagaat wat je nodig heeft om jezelf veilig en comfortabel te voelen. Stel je intenties daarvoor vast. Alles is om je heen aan het veranderen; maar hoe wil je dat jouw situatie verandert?

error: Content is protected !!