Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 3 mei 2022

Dinsdag, 3 mei 2022
Vanaf vandaag reist Venus door het vurige Ram. Tot 28 mei 2022 laat Venus in Ram een sprankelende energie zien, hierdoor zijn we vrijpostiger, spontaner en hartstochtelijker in de liefde en in het uiten van genegenheid.
Jupiter sextiel Pluto brengt succes door positieve verandering. Je hoeft niet altijd veranderingen te willen forceren, want verandering is een natuurlijke ontwikkeling in je leven van spirituele en persoonlijke groei. Met deze kosmische samenwerking zou je zomaar ineens door een hogere macht hogerop kunnen komen, financieel of professioneel of misschien kun je zomaar het leven van anderen zomaar een positieve wending geven. Ga voor alle kansen die zich voordoen met dit gunstige aspect. Mars in Vissen staat vierkant op de Toenemende Maan in Tweelingen, laat jezelf niet gaan en doe niets wat je niet hoeft te doen. Niet alles wat je hoort is waar.

error: Content is protected !!