Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 6 mei 2022

Vrijdag, 6 mei 2022
Mercurius in Tweelingen vormt een aangenaam sextiel met Venus in Ram. De samenwerking tussen Mercurius en Venus brengt een ontspannen sfeer, een dag waarin de communicatie hoogtij viert. Vergeet niet dat alles wat gebeurt deel uitmaakt van het universele leerproces. Uranus is helemaal opgeladen door de kracht van de Zon en dat brengt een sfeer van verandering met zich mee. We worden in de gelegenheid gesteld om meest ongewone ideeën aan de dag te brengen. Onverwachte nieuwtjes komen tot ons vandaag! Naast inzichten en aha momenten, komt ook de waarheid aan het licht. Het thema vandaag is vrijheid, vrij van verplichtingen.
Door de Toenemende Maan in Kreeft zoek je troost en comfort. Wat heb je nodig om jezelf goed te voelen? Vandaag gaat het over gezelligheid, koken, recepten uitwisselen, vooral over voeding dat goede herinneringen oproept.

error: Content is protected !!