Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 27 juli 2022

Woensdag, 27 juli 2022
De Verdwijnende of Balsemieke Maan in Kreeft is afgestemd op huis en haard.
In onszelf en om ons heen zijn op diverse gebieden veranderingen gaande. Deze Maanenergie laat ons in deze tijden van onrust alles eens goed overdenken, het is een tijd van stilte waarin we luisteren naar de boodschappen die vanuit het universum tot ons komen.
Met de Maan in Kreeft zijn we gevoeliger en zijn er intense emoties waar we moeilijk mee om kunnen gaan. Zelfkritiek, twijfel aan jezelf en een onveilig gevoel… Je betrekt alles op jouw persoon en kan je slecht kritiek verdragen. Je wil die gevoelens liever voor jezelf houden uit angst voor oordeel of afwijzing. Deze Maan in Kreeft daagt Pluto in Steenbok uit en dan is een conflict toch moeilijk te vermijden…. Het loslaten van oude patronen en emoties is net zo belangrijk als het loslaten van bezittingen, situaties of personen. De energie van het loslaten is zo ongelooflijk bevrijdend, het opent deuren naar het nieuwe en schenkt je ruimte om geluk en liefde voor jezelf toe te laten.

error: Content is protected !!