Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 26 juli 2022

Dinsdag, 26 juli 2022
De energie van de Verdwijnende Maan in Kreeft verschuift naar huis, familie en alles wat je nodig hebt om jezelf veilig en comfortabel te voelen. De samenstand met het vierkant Venus en Jupiter laat zien dat het volop vakantietijd is.
Mercurius in Leeuw is vierkant Mars in Stier en dit spanningsvierkant vraagt om duidelijke keuzes te maken, om voor jezelf en je mening op te komen. Dit onrustige en nerveuze vierkant kan ook de reden zijn dat de lontjes kort zijn of dingen persoonlijk worden aangetrokken. Mercurius vierkant Mars kan messcherp zijn, dus wees er wel zeker van dat je geen spijt krijgt van een beslissing of woordkeuze, woorden zijn niet terug te draaien. Neem de tijd, laat je niet opjutten, door niets of niemand. Geen goed moment om belangrijke beslissingen te nemen of onderhandelingen aan te gaan. Wees extra voorzichtig in het verkeer.
Wat is echt belangrijk voor je? Bescherm in deze tijd van inflatie, schaarste en hoge prijzen alles waar je waarde aan hecht, vooral nu Mars bijna een conjunctie met Uranus in Stier vormt.

error: Content is protected !!