Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 29 juli 2022

Vrijdag, 29 juli 2022
Mercurius in Leeuw staat vierkant op de toenemende conjunctie Mars/Uranus in Stier en dit wat nerveuze, maar creatieve aspect maakt ons nieuwsgierig en leergierig. Allerlei gedachten, maar ook goede ideeën schieten door ons hoofd. Vergeet deze niet te noteren voor later, want je bent het anders zo weer vergeten.
Vandaag heerst er een gevoel alsof alles mogelijk is, ook het onmogelijke. Het is raadzaam om vandaag gevoelige gesprekken en onderwerpen over geld te vermijden. De weg van het compromis is de beste weg, want je zin doordrijven heeft vandaag geen zin.
Mercurius in Leeuw is mentaal afgestemd op positieve gedachten, stimuleert creativiteit en zelfexpressie en motiveert ons om creatieve manieren te vinden om contact te maken met anderen. Mercurius in Leeuw kan bluffen en dingen mooier voorstellen dan ze in werkelijkheid zijn.
Niet alles wat je hoort of ziet wordt goed begrepen of komt goed over of iets wat niet gezegd mag worden wordt toch doorverteld. Concentreren valt niet mee. Vandaag verwarde berichten. Voorzichtig zijn als je de weg op moet!

error: Content is protected !!