Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 17 januari 2022

Maandag, 17 januari 2022
Het is vandaag maandag, de dag die wordt geregeerd door de Maan. De Maan heerst over het teken Kreeft en hoort bij het element Water.
Vandaag aanschouwen we de Maan in haar volle glorie, want het is Volle Maan op 27º51 in in haar eigen teken Kreeft! Het proces van transformatie van Duister naar Licht zal vooral met de oppposiet van Pluto in Steenbok met deze Volle Maan sterk naar voren komen.
De Volle Maan vormt met Neptunus in Vissen een hoopvolle driehoek van liefde en zachte heling.
De Zon is conjunct Pluto op 26º in Steenbok en deze samenstand is het begin van een nieuwe jaarlijkse cyclus. Dingen komen in beweging. De Zon is vandaag conjunct Pluto in Steenbok en dat is het begin van een nieuwe cyclus. Tijd om het heft in eigen handen te nemen.
Aan het begin van het nieuwe jaar is dit een goed moment problemen in de relatie aan te pakken, maar ook voor reparaties aan het huis zoals met sanitair, afvoer, leidingen en het opruimen van afval. Dus ook voor het opruimen van onnodige bagage in je leven. Stel je intenties vast zoals gewoonlijk bij alle nieuwe cycli!
Lees verder over de Volle Maan en invloed op de dierenriemtekens onder NIEUWS op deze website!

error: Content is protected !!