Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 29 januari 2022

Zaterdag, 29 januari 2022
Venus in Steenbok gaat vanaf vandaag weer direct op 11º Steenbok, maar het duurt nog een tijdje voordat de schaduwperiode van retrograde helemaal voorbij is. Op alles wat tijdens de retrogradeperiode is geleerd, geheeld en opgeruimd, kan nu verder worden gebouwd. Wat is praktisch haalbaar? Hoe gaan we nu verder? Zo net na de laatste eclipsperiode kunnen bekende mensen onverwacht komen te overlijden.
Saturnus is astrologisch verbonden met de zaterdag. Saturnus. Saturnus staat al meer dan een jaar in Waterman en blijft daar nog 15 maanden. Saturnus leert ons aanpassen aan de totaal veranderde wereld. Aanpassen ook aan de nieuwe manier van socialiseren en de nieuwe technologieen.
Met de Afnemende Halve Maan in Steenbok is dit laatste weekend van januari 2021 een tijd om te hergroeperen, om te herpakken. Besteed aandacht aan wat voor jou werkt.

error: Content is protected !!