Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 18 januari 2022

Dinsdag, 18 januari 2022
De revolutionaire Uranus gaat vanaf vandaag weer direct op 10º49 in Stier. Uranus was retrograde vanaf 20 augustus 2021 en vanaf die tijd was alles naar binnen gericht. Vanaf vandaag komt op persoonlijke en wereldwijde schaal een ongekende en onderdrukte energie van verlangen vrij. Na een lange periode van “relatieve chaos” komt er een periode van onverwachte gebeurtenissen waarbij alles in een stroomversnelling komt en met Uranus in Stier moeten we vooral denken aan ontwikkelingen met geld, klimaat en energie.
De nog Volle Maan in Leeuw is opposiet retrograde Mercurius in Waterman. Er wordt door deze energie emotioneel gereageerd op bepaalde kwesties.
Deze trotse Maan zet ook het Saturnus/Uranus-vierkant in gang. Het aanhoudende spanningsveld tussen de planetaire giganten Saturnus in Waterman en Uranus in Stier heeft de wereld het hele jaar 2021 op scherp gesteld, met als thema maatschappelijk verzet tegen de gevestigde orde.
Ons collectieve energieveld moet worden geschoond en geheeld, zodat we samen verder kunnen in ‘de nieuwe realiteit’.

error: Content is protected !!