Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 21 augustus 2022

Vanaf vandaag tot 25 maart 2023 reist Mars door Tweelingen. De rode Strijder verblijft door retrograde wel zes maanden in Tweelingen. In het onbevangen Tweelingen heeft de energieke Mars het hart op de tong en gooit alle registers open! Een recht-door-zee mentaliteit, motivatie een gedrevenheid met daarnaast ook sarcasme, streken leveren en mindgames.

De Verdwijnende Maan in Tweelingen is vierkant Mercurius in Maagd en met de retrograde Neptunus in Vissen moet je oppassen. Laat je niet misleiden. 

Mercurius in Maagd staat tegenover de retrograde Neptunus in Vissen. Probeer je gedachten uit te schakelen om tot innerlijke rust komen. Zoek een uitlaatklep, want het is niet makkelijk om intuïtie en verbeeldingskracht volledig tot uitdrukking te brengen. Een prachtige dag voor een gezonde wandeling om je hoofd leeg te maken en alles los te laten. Het is beter om je te laten inspireren dan geïntimideerd te zijn!

error: Content is protected !!