Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 9 augustus 2022

Dinsdag, 9 augustus 2022
De Wassende Maan in Steenbok driehoek Mercurius in Maagd brengt een serieuze energie van aandacht, details, denken en focus in de benadering van dingen.
Venus in Kreeft opposiet de retrograde Pluto in Steenbok kan echter vandaag de oorzaak zijn van verlies of het moeten loslaten van iets. Venus in Kreeft (of de behoefte aan emotionele zekerheid en huiselijk comfort) voelt zich door de oppositie met de retrograde Pluto in het nauw gedreven. Dingen moeten onder ogen worden gezien.
De Wassende Maan in Steenbok vormt daarbij een vierkant met de retrograde Jupiter in Ram.
Ogenschijnlijk is er een rustige aardse sfeer, maar een zelfgenoegzame houding en opschepperij horen ook bij dit aspect. Mercurius in Maagd inconjunct de retrograde Jupiter in Ram laat zien dat overdrijven ook een kunst is. De dingen zijn altijd groter, beter of erger dan ze dan ze in werkelijkheid zijn. Juist nu moeten we vertrouwen en uitgaan van concrete feiten en minder op morele uitspraken die vaak gekleurd zijn door zelfrechtvaardiging en vermijding.

error: Content is protected !!