Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 29 april 2022

Vrijdag, 29 april 2022
Pluto in Steenbok gaat vandaag retrograde. De kracht van Pluto wordt tijdens deze periode tot 7 oktober 2022 nog intenser dan deze al is. Het geeft je meer inzicht in het onderbewuste en de mogelijkheid om de waarheid te achterhalen, de motieven van anderen te doorzien en de reden waarom in dit leven jou iets in fysieke of geestelijke zin overkomen is.Een retrogradeperiode is altijd gericht op het innerlijke zelf… Het is een periode om het oude achter je te laten en te proberen om controle over je professionele en financiële leven te krijgen.
De Afnemende Maan in Ram is sextiel Saturnus in Waterman en dat is een gunstig aspect om je te concentreren op je studie of iets wat een goede concentratie vereist.
Spreek jezelf uit op een eerlijke manier en geef de ander daarbij ook de ruimte datzelfde te doen.
Het vierkant van de Maan met Pluto in Steenbok staat garant voor spanningen en een geïrriteerde of emotionele sfeer. Zo dicht op de Zonsverduistering van morgen krijgen gevoelens en emoties vaak de overhand. Het niet toegeven aan gevoelens en onderdrukken van gevoelens of emotionele problemen werkt averechts. Neem de tijd om na te gaan waarom je dit zo voelt, want deze dag brengt wel duidelijkheid, over jezelf en je gevoelswereld.

error: Content is protected !!