Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 28 april 2022

Donderdag, 28 april 2022
De Afnemende Maan in Ram maakt geen noemenswaardige aspecten.
Venus vormt vandaag op 24º een exacte conjunctie conjunct Neptunus in Vissen. Venus voelt zich helemaal thuis in Vissen en met de conjunctie met Neptunus in Vissen gaat het over dromen en verwachtingen. Met deze magische verbinding willen we het alledaagse achter ons laten. Met het samenkomen van beide energieën gaat het vandaag over schoonheid, schoonheidsbehandelingen, kapper, mooie kleding, film, muziek, romantiek, kunst, cultuur, architectuur, tuin aanleg, aanschaf van luxe goederen.
Mercurius in Stier driehoek Pluto in Steenbok is een aspect van zelf-reflectie en zelf-inzicht. Deze samenwerking van verankeren en verstevigen van de nieuwe denkpatronen laat zien dat gesprekken op een intense manier verlopen en te maken hebben met passie, de ziel en diepere gevoelens. Vandaag komt er belangrijke informatie waarmee dingen kunnen worden afgehandeld.

error: Content is protected !!