Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 30 april 2022

Zaterdag, 30 april 2022
Op de laatste dag van april 2022 vindt er een gedeeltelijke Zonsverduistering plaats in het teken Stier. De kracht van een Zonsverduistering is wel 10x zo sterk als een gangbare Nieuwe of Volle Maan…. Het effect van een eclips als deze kan wel tot 6 maanden aanhouden.
Deze Zonsverduistering in Stier gaat voornamelijk over financiële zekerheid, veiligheid en vrede op lange termijn.
Lees meer over deze Zonsverduistering en de invloed op de dierenriemtekens onder NIEUWS op deze website!
Mercurius reist vanaf vandaag tot 15 juli 2022 (Mercurius gaat in mei retrograde) door het eigen teken Tweelingen en stimuleert communicatie en leren. De nieuwsgierige Mercurius voelt zich hier helemaal thuis, dus het gaat over het maken van de verbinding, het krijgen van informatie, meer flexibiliteit en het vinden van oplossingen.
Venus vormt op 26º een conjunctie met Jupiter in Vissen en dat is een transit van overvloed voor al het goede, van liefde en geld, harmonie en geluk. Al het goede komt je kant op. Heerlijke dag van onverwachte kansen op liefde, groei en geluk.

error: Content is protected !!