Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 6 april 2022

Woensdag, 6 april 2022
Venus, de planeet van Liefde en Schoonheid duikt tot 2 mei 2022 onder in Vissen, de mysterieuze zeeën van Koning Neptunus. Met Venus in Vissen heerst er een zachtere, vergevingsgezinde, begripvolle en sentimentele energie en het besef van eenheid met alles wat leeft. Venus is in Vissen wel verlegen en terughoudend in de liefde. Goede periode voor de spirituele wereld, kunstenaars en genezers.
De Toenemende Maan in het inzichtelijke Tweelingen is sextiel Mercurius in Ram en met deze praatgrage en nieuwsgierige energie worden ideeën uitgewisseld, een dag van gezellig bijpraten over alles en nog wat. Het vierkant met Jupiter en Neptunus in Vissen kan tot een openbaring leiden. Mercurius is verbonden met de woensdag. Mercurius in Ram is recht door zee en proactief. Mercurius is vanaf 12 april 2022 in het aardse Stier, dus plannen die in het beginteken Ram worden gemaakt, worden in Stier uitgevoerd!

error: Content is protected !!