Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 25 september 2021

Zaterdag, 25 september 2021
De Afnemende Maan in Stier is conjunct de retrograde Uranus in Stier, driehoek de retrograde Pluto in Steenbok, sextiel de retrograde Neptunus in Vissen en vierkant op de retrograde Jupiter en Saturnus in Waterman.
Vandaag kunnen er communicatiemoeilijkheden ontstaan op het werk, onderweg of in de relatie. Gevoelens en emoties worden door de invloed van de retrograde Jupiter vergroot. Vandaag gebeurt alles tegelijk en als dat het geval is moeten we kunnen schakelen.
Mensen begrijpen elkaar niet, reageren objectief en praten langs elkaar heen. Vandaag komen dingen met “ een moeilijk randje” aan de orde of er wordt kritiek geleverd of zijn we het met elkaar oneens. Het voelt alsof we voor de keuze worden gesteld tussen het een of het ander, kiezen voor vrijheid of voor zekerheid. Door het vierkant met Saturnus gaan we van het ergste scenario uit.
Leeuwen en beren op de weg. Blijf bij jezelf en laat je niet afleiden.

error: Content is protected !!