Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 22 september 2021

Woensdag, 22 september 2021
De Maan in Ram sprankelt aan de hemel en brengt ons hernieuwde energie, zet ons aan tot actie en wil nieuwe initiatieven ontplooien ….
Deze Maan is opposiet Mars in Weegschaal en sextiel de retrograde Saturnus in Waterman.
Feedback, samenwerking en compromissen sluiten zijn nodig om de sfeer goed te houden, maar het geduld is ver te zoeken. Met Venus in Schorpioen moeten dingen worden uitgezocht en gecorrigeerd. Investeringen kunnen daarbij centraal staan.
Mercurius in Weegschaal staat vierkant op de retrograde Pluto in Steenbok en dit intense aspect kan leiden tot blokkades, zoals lange wachttijden, files onderweg of dat er lang(er) moet worden gewacht op een antwoord. Pas op voor gladde praatjes, negatieve gevoelens en korte lontjes. Een reactie kan een tegenovergestelde werking hebben. Pas op met wat je zegt want het kan al gauw uitmonden in machtsstrijd, controledrang of vijandigheid. Beslissingen die genomen worden zijn niet objectief en het is beter om plannen bij te stellen of aan te passen alvorens ze tot uitvoer te brengen. Horen, zien en zwijgen is een gezegde dat vandaag ter harte zou moeten worden genomen.

error: Content is protected !!