Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 7 oktober 2021

Donderdag, 7 oktober 2021
Donderdag is verbonden met Jupiter. De Toenemende Maan in Weegschaal is driehoek de retrograde Jupiter in Waterman, maar staat wel vierkant op Pluto in Steenbok. Een ogenschijnlijk aardige dag kan een vertekend beeld geven, want de sfeer kan omslaan!
De Nieuwe Maan in Weegschaal staat vandaag vierkant op Pluto in Steenbok en kan tot spanningen leiden in relaties zoals jaloezie, manipulatie of schuldgevoelens. We moeten weer grip krijgen op de situatie! De Zon in Weegschaal vormt daarnaast een inconjunct met de retrograde Uranus in Stier en dat kan de oorzaak zijn van instabiliteit op het gebied van werk en gezondheid, impulsief gedrag en uitdagingen met aanpassing aan routinewerk en verantwoordelijkheden. Pas op met elektrische apparaten!
Dit is de laatste dag voor Venus in het mysterieuze rijk van Schorpioen en dan is het met de fase van de Nieuwe Maan tijd om iets af te ronden dat te maken heeft met verlangens, wraak of jaloezie. Al met al een leerzame dag!

error: Content is protected !!