Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 1 oktober 2021

Vrijdag, 1 oktober 2021
Op de eerste dag van oktober 2021 staat een onderzoekende Venus in Schorpioen vierkant op de nog retrograde Jupiter in Waterman. Door Venus vierkant Jupiter in Waterman zijn we op zoek naar spanning door ontspanning. De retrograde Mercurius in Weegschaal staat vierkant op de retrograde Pluto in Steenbok en vormt een inconjunct met de retrograde Neptunus in Vissen.
Intuïtie en logica liggen met elkaar in de clinch. Logische beslissingen botsen met emoties en gevoelens. Vandaag kan veel tijd en moeite worden verspild met valse beloftes doen of dingen plannen die ver buiten bereik liggen. Pas op dat je anderen niet meer belooft dan je kunt waarmaken. Het spanningsveld leidt tot confrontaties, blokkades, hebzucht en overdaad, te veel geld uitgeven. Iedereen denkt gelijk te hebben. De Afnemende Maan in Leeuw tegenover de retrograde Saturnus in Waterman en dat laat precies zien waar de schoen wringt.

error: Content is protected !!