Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 19 mei 2021

Woensdag, 19 mei 2021
De Maan is in haar Eerste Kwartierfase in het trotse Leeuw en dat schept hoge verwachtingen!
In haar Eerste Kwartierfase vraagt de Maan ons om eerst oude gewoontes en denkbeelden te veranderen of los te laten alvorens verder te gaan. Tijdens deze Maanfase krijgen we te maken met wat tegenwerking alsof onze plannen op de proef worden gesteld.
De Maan is sextiel Mercurius in Tweelingen draait alles om het sociale verkeer, dus een drukke dag van telefoontjes, e-mails en gesprekken. Een prima dag om je gevoelens onder woorden brengen, een uiteenzetting of lezing. Mercurius gaat op 29 mei 2021 tot 22 juni retrograde, dus deze gaat alvast gas terugnemen. Tijdens deze schaduwperiode kunnen er al communicatieproblemen zijn, zowel tussen personen in de verbale communicatie als met de technische communicatiehulpmiddelen als telefoon, computer en internet. Zorg ervoor dat je in urgente situaties altijd een andere mogelijkheid hebt goed te communiceren. Zorg alvast voor een back-up van je computerbestanden en zorg dat je administratie op orde is.

error: Content is protected !!