Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 17 mei 2021

Maandag, 17 mei 2021
De Zon in Stier vormt vandaag een harmonische burg in Aarde met de retrograde Pluto in Steenbok. De harmonieuze verbinding tussen de Zon en Pluto aan het begin van de werkweek geeft ons de kans om de zaken grondig aan te pakken op weg naar stabiliteit. Ruimte en overzicht! Je kantoor opruimen, je kledingkast sorteren of alle keukenkastjes opnieuw inruimen, alles is mogelijk met deze verbinding!
De Maan in Kreeft staat tegenover de retrograde Pluto in Steenbok. Gevoeligheid en intuïtie zijn sterker met dit aspect en de emotionele Maan in Kreeft kan leiden tot gevoelens van eenzaamheid, confrontaties, manipulatie of machtsspelletjes, jaloezie of bezitsdrang.
De Maan in Kreeft krijgt ondersteuning door een liefdevolle waterdriehoek van Neptunus in Vissen. Deze driehoek brengt heling en hoop. Deze zachte energie brengt alles weer in balans en helpt op gefocust te blijven op wat werkelijk belangrijk is.

error: Content is protected !!