Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 21 maart 2021

Zondag, 21 maart 2021
Vandaag betreedt de Zon het lenteteken Ram. Het astronomische begin van de Lente, de Lente-equinox, het feest van Ostara, de godin van het stralende licht, groei en creatie. We gaan de versnelling in! Een bijzonder krachtige periode waarin nieuwe energie tot constructieve veranderingen kan leiden in ons zelf en in de wereld om ons heen.
Dag en nacht zijn even lang. Het is tijd voor wedergeboorte en een frisse start.
De Maan in Kreeft in haar Eerste Kwartierfase. De rechterkant van de Maan is nu zichtbaar. De Maan ‘groeit’ en zo ook de energie op Aarde!
Mars in Tweelingen staat gunstig op Saturnus in Waterman. Een dag om dingen recht te zetten, verbeteringen in en om het huis te doen, maar niemand moet ons daarbij in de wielen rijden.
Door leermomenten merken we welk effect onze acties op anderen om ons heen hebben en wordt de universele Wet van Oorzaak en Gevolg gedurende de Eerste Kwartierfase van de Maan duidelijk merkbaar.

error: Content is protected !!