Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 22 maart 2021

Maandag, 22 maart 2021
Venus, de planeet van liefde en schoonheid reist vanaf vandaag tot 14 april 2021 door Ram, het teken van de Strijder. De koele schoonheid is met deze energie vrijpostiger, spontaner en hartstochtelijker. In dit teken wacht ze niet af, Venus is aan de bal en gaat direct op haar doel af!
Venus in het teken Ram zoekt geen compromissen of overgave, met deze energie wil Venus tot actie overgaan, voor zichzelf opkomen en grenzen stellen voordat zij zich geeft… ook uiting geven aan haar gevoelens als iets haar niet zint. Probeer deze energie wel in goede banen te leiden. Het is goed om voor jezelf op te komen, laat het niet ten koste van alles gaan.
Mercurius in Vissen sextiel Uranus in Stier is de “onverwachte onderstroom”. Vandaag kan er verrassend nieuws zijn en met Mars driehoek Saturnus en Venus in Ram durven we de stap te namen om het nieuwe te omarmen.
Ook de Wassende Maan vormt positieve aspecten met Mercurius, Saturnus en Uranus, dus al met al een voortvarende dag.

error: Content is protected !!