Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 19 maart 2021

Vrijdag, 19 maart 2021
De Groeiende Maan in Tweelingen schenkt ons het bewustzijn en de mogelijkheid om, zonder er al te veel emoties bij te betrekken, een situatie die in je leven is ontstaan op een objectieve wijze te bekijken, maar ook meerdere dingen tegelijk te doen.
Het draait om communicatie en lichaamstaal speelt een grote rol, zelfs als je niet praat. Let dus goed op je omgeving, kijk naar signalen. De Maan conjunct Mars in Tweelingen wil praten, discussiëren, overleggen, ideeën aanbrengen om dingen in beweging te krijgen. Pas op met wat je zegt, want het vierkant met Mercurius in het intuïtieve Vissen vergeet wel eens de grenzen en kan leiden tot nerveuze spanningen en impulsiviteit.
Venus in Vissen is vandaag sextiel Pluto in Steenbok. Pluto is heerser van Schorpioen en Venus in Vissen is gevoelig, wil onvoorwaardelijke liefde geven en voor anderen zorgen..deze waterenergie laat sterke gevoelens zien. Met deze energie wil je samenzijn, samensmelten. Al die intense gevoelens moeten ergens heen…!

error: Content is protected !!