Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 11 juli 2021

Zondag, 11 juli 2021
Vandaag is het zondag, de dag die wordt geregeerd door de Zon. Met de Zon in Kreeft gaat het over stabiliseren van energie in huis, comfort, veiligheid, de plaats waar we wonen.
De Wassende halve Maan in het trotse Leeuw motiveert je om de dingen te doen die je moet doen, je hart volgen en het juiste doen! Er niet alleen er voor anderen te zijn of voor anderen te denken.
Jij bent niet verantwoordelijk voor wat anderen van je denken of wat anderen doen. Ook al denk je dat je het beter weet, anderen weten het toch altijd weer beter.
Samenwerken en elkaar in zijn of haar waarde laten geeft uiteindelijk de beste resultaten.
Wees gewoon jeZELF!!!!
Mercurius staat op het punt om het eigen teken Tweelingen te verlaten. Mercurius was sinds 5 mei 2021 in het eigen teken Tweelingen en ging retrograde van 29 mei tot 21 juni 2021. Ook was er op 10 juni 2021 een Zonsverduistering in Tweelingen dus zorg dat je alles op orde hebt en dat je over alle informatie beschikt die je nodig hebt.

error: Content is protected !!