Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 12 juli 2021

Maandag, 12 juli 2021

De snelle boodschapper Mercurius voegt zich vandaag in het waterteken Kreeft. Kreeft is Maanenergie en staat voor (ziels)bewustzijn, het onbewuste, gevoelens, intuïtie en verlangens. 

Tot 28 juli 2021 krijgen we met Mercurius in Kreeft een periode van subjectiviteit, fantasie en humor. Door Mercurius in Kreeft kunnen we de dingen beter onthouden. Emoties spelen een grote rol bij het maken van beslissing door de invloed van Mercurius in Kreeft.

De Wassende halve Maan in Leeuw conjunct Venus en Mars staat tegenover de retrograde Saturnus in Waterman en dat trekt een muurtje op. In relaties voel je je eenzaam of afgesloten of je hebt het gevoel dat niemand je begrijpt. Het vierkant van de Maan met Uranus in Stier maakt opstandig en tegendraads, maar het vierkant daagt uit om oude patronen te doorbreken. De driehoek van Mercurius naar de retrograde Jupiter in Vissen houdt de communicatie op gang. 

Al met al toch een geweldige dag om alles in beweging te krijgen.

error: Content is protected !!