Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 29 juli 2021

Donderdag, 29 juli 2021

Een overgangsdag….

Vandaag begint de creatieve transit van de snelle planetaire boodschapper Mercurius door het vurige rijk van de Leeuw. Mercurius in Leeuw stimuleert creativiteit en zelfexpressie, maar kan ook bluffen en dingen mooier voorstellen dan ze in werkelijkheid zijn. Mercurius blijft tot 11 augustus 2021 in Leeuw. Mars staat op de laatste graad in Leeuw en vormt daar een oppositie met de retrograde Jupiter in Waterman en met deze bruisende energie gaan dingen vaak te ver, zoals teveel hooi op je vork nemen of mogelijkheden overschatten.

De Afnemende Maan in Ram wil het voortouw nemen en is driehoek Mercurius in Leeuw en de retrograde Saturnus in Waterman. Door deze ondersteuning zijn we vastberaden en weten een goede balans weet te vinden tussen gevoel en verstand.

Jupiter is verbonden met de donderdag. De retrograde Jupiter verlaat Vissen tijdelijk en keert vanaf vandaag weer terug naar Waterman om daar tot 28 december 2021 zijn reis met Saturnus voort te zetten. 

Het Aquariustijdperk begint dan echt ..…Er ontstaan ​​nieuwe  verbindingen, nieuwe situaties en nieuwe doelen. 

error: Content is protected !!