Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 30 januari 2021

Zaterdag, 30 januari 2021
Vandaag gaat Mercurius retrograde in Waterman. Mercurius draait in deze periode in tegengestelde richting en tijdens deze periode lopen planning en afspraken spaak, zijn er vertragingen en lopen computers vast. Mercurius retrograde gaat over alles wat communicatie inhoudt, alle vormen van vervoer, het denken, de allerhande dagelijkse dingen, het netwerk waar onze hele wereld en samenleving deel van uitmaakt. Mercurius blijft retrograde in Waterman tot 20 februari 2021, een aanpassingsperiode in eigenheid. Hou rekening met ongevallen en vertragingen onderweg.
Zelf hebt je minder behoefte om in contact te staan met de buitenwereld. Tijd om jezelf terug te trekken om te evalueren en jezelf op te laden voor de periode wanneer Mercurius weer volle kracht vooruit gaat. De Maan in Leeuw is opposiet de retrograde Mercurius in Waterman en dan is er een conflict tussen het gevoel en het verstand. Neem vandaag geen beslissing. Bij twijfel niet inhalen!

error: Content is protected !!