Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 9 januari 2021

Zaterdag, 9 januari 2021
Vandaag betreedt de snelle communicatieplaneet Mercurius het luchtteken Waterman.
Mercurius voelt zich thuis in Waterman. Door Mercurius in Waterman zijn we tot 15 maart 2021 meer “vrij” in woord en gebaar, ongebonden en origineel. Mercurius wordt verwelkomd door Saturnus en Jupiter in Waterman, dus deze transit van Mercurius wordt gemarkeerd door vooruitgang in samenspel met de sterk veranderende wereld.
Mercurius krijgt het aan de stok met Mars in Stier waardoor woord en gebaar ook als wapens worden ingezet, dus denk dan aan roddel en achterklap. Er ontstaat een explosieve sfeer door emotionele negatieve emoties en negatieve (boze) gedachten.
Venus reist vanaf vandaag tot 1 februari 2021 door het Aardeteken Steenbok. Venus stimuleert alles wat mooi is en met de aardse invloed van Steenbok geeft Venus de vastberadenheid om de dingen concreet te maken. Door de verzachtende factor Venus in Steenbok en de Zon sextiel Neptunus in Vissen komt alles wat tot rust en weten we een goede oplossing te vinden voor ontstane situaties.

error: Content is protected !!