Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 7 januari 2021

Donderdag, 7 januari 2021
De Maan in Weegschaal bevindt zich op dit moment tussen de Laatste Kwartierfase en de Nieuwe Maan.
De Verdwijnende of Balsemieke Maan. Tijd om het verleden los te laten.
Mars in Stier is een hele andere energie. Mars staat in Stier in “vernietiging” en voelt zich daar niet thuis. Stier blust als het ware de passie van Mars af en verandert de vuurenergie in een praktische, behoudende en aardse energie. Met deze energie kunnen concrete resultaten worden geboekt en is over het algemeen een gunstige financiële transit.
De Maan in Weegschaal is vierkant Mercurius en Pluto in Steenbok en dat wil zeggen dat machtsspelletjes met daarbij aanwezige gevoelens van frustratie en machteloosheid tot de mogelijkheden behoren. Een drukke dag waarin je moet zien te balanceren tussen wat je denkt en wat je zegt. Zorgvuldige reflectie is een ware uitdaging. Probeer op een zo neutraal mogelijke en redelijke manier met elkaar te communiceren om de balans binnen een relatie te behouden, dit is vandaag de beste manier om escalatie te voorkomen.

error: Content is protected !!