Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 11 december 2021

Zaterdag, 11 december 2021
De Maan in Vissen is in haar Eerste Kwartierfase. De Maan ‘groeit’ en zo ook de energie op Aarde! Tijdens deze fase vraagt de Maan om oude gewoontes en denkbeelden te veranderen of los te laten voordat we verder kunnen met onze plannen. Deze Maan is conjunct Neptunus in Vissen, driehoek Mars in Schorpioen en sextiel Venus en Pluto in Steenbok. Een aspectpatroon van toewijding, maar door het vierkant met Mercurius in Boogschutter bestaat de neiging om ja te zeggen terwijl nee wordt bedoeld.
Venus is vandaag exact conjunct Pluto in Steenbok. Pluto is zielsdiepte en Venus is wat we liefhebben. De transformatie energie van Venus en Pluto gaat het vooral over intimiteit, durven liefhebben, kwetsbaarheid en relaties, afstand nemen en loslaten, wraak, wrok, controle en achterdocht, verlatingsangst en bindingsangst. Wat en van wie je houdt, wordt onthuld.
Wat nu wordt besloten of waar je je op focust, gaat met veel kracht gepaard.

error: Content is protected !!