Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 15 december 2021

Woensdag, 15 december 2021
De Toenemende Maan is conjunct retrograde Uranus in Stier en staat vierkant op Saturnus in Waterman. Vandaag kunnen er onverwachte situaties ontstaan op het werk, onderweg of in de relatie. Dit spanningsaspect in Stier legt de nadruk op geld, bezittingen en structuur in ons leven en in welke mate deze voor ons van invloed is. We kunnen het gevoel hebben alsof we zijn afgesneden van gevoelens en dat je er alleen voor staat of dat er geen wederzijds begrip is. Vandaag moeten er beslissingen worden genomen of dat je iets moet doen wat je doen moet, maar alles wat je doet vereist aanpassing. De conjunctie van Venus en Pluto in Steenbok laat zien wat die aanpassing is en wat waardevol is.
Door Mercurius in Steenbok kan alles wat te veel voelen, maar je moet gewoon doorgaan met wat je moet doen. Met geduld en vindingrijkheid komen we er wel.

error: Content is protected !!