Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 29 december 2021

Woensdag, 29 december 2021
De Verdwijnende Maan in Schorpioen brengt diepgang, intensiveert emoties en haalt diepe gevoelens naar boven die we liever voor onszelf en de buitenwereld verborgen houden.
Door de oppositie van deze Maan met de retrograde Uranus in Stier en het vierkant naar Saturnus in Waterman zijn er echter stemmingswisselingen, dus geen goede dag om belangrijke (financiële) beslissingen te nemen. We worden geconfronteerd met het feit dat niets gratis en voor niets is en alle ondernomen acties met betrekking tot gezamenlijke activa en financiële transacties consequenties hebben.
Mercurius conjunct de retrograde Venus in Steenbok is het juiste moment om je waardering voor iemand te tonen door een geschenk of een andere uiting van liefde! Vandaag kunnen gunsten worden gevraagd, complimenten worden uitgedeeld of andere blijken van waardering. Deze creatieve energie laat ook een gunstige dag voor dating, vriendschappen, onderhandelingen of de handel zien. In ieder geval komt er interessante informatie!

error: Content is protected !!