Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 30 december 2021

Donderdag, 30 december 2021
Vandaag betreedt de Grote Weldoener Jupiter het waterteken Vissen. Er breekt een periode aan van herstel van het geloof in jezelf en dat we één zijn met het universum. Met Jupiter in Vissen worden overtuigingen en compassie versterkt.
Lees meer over Jupiter in Vissen en de invloed op alle dierenriemtekens onder NIEUWS op deze website!
De Verdwijnende Maan in Schorpioen is een bron van inspiratie en verdieping, zowel mentaal, fysiek en spiritueel en het sextiel met Mercurius, Venus en de retrograde Pluto in Steenbok houdt alles in stand. Financiële zekerheid is daar een belangrijk onderdeel van.
Mars in Boogschutter sextiel Saturnus in Waterman geeft geduld, vertrouwen en uithoudingsvermogen om complexe taken te volbrengen en vooruitgang op de lange termijn te boeken! Verbintenissen die vandaag worden gevormd zijn serieus en voor altijd.
Mercurius is conjunct Pluto in Steenbok en dit intense mentale aspect van overtuigingskracht, diepte en intensiteit en maakt het een geweldige dag om geheimen ontrafelen, voor studie en onderzoek en ondervragen, maar ook zelfanalyse of een vorm van therapie. Pas wel op met

propaganda en misleiding, criminaliteit of verslaving, projectie en non-verbale communicatie. Blijf gefocust!

error: Content is protected !!