Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 8 december 2021

Woensdag, 8 december 2021
Mars in Schorpioen vierkant Jupiter in Waterman en dit aspect van overmoed waarschuwt ons om niet onbezonnen te handelen of grensoverschrijdende risico’s te nemen. Maak gebruik van deze kracht om met het oog op de toekomst met een nieuw project van start te gaan. De Toenemende Maan in Waterman conjunct Saturnus staat vierkant op de retrograde Uranus in Stier en dit spanningsvierkant laat ons de urgentie zien om ons aan te passen aan de nieuwe regels en nieuwe manieren van samenwerking te vinden.
Mercurius in Boogschutter staat vandaag vierkant op Neptunus in Vissen. Door deze hoge trilling worden gevoelige kwesties aan het licht gebracht. Er is echter ook sprake van spraakverwarring, verkeerd begrepen worden, kleine lettertjes die niet worden gelezen, slechte verbinding zowel in relaties als onderweg. Probeer de waarheid te filteren en let op wat je zegt. Heb vertrouwen.

error: Content is protected !!