Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 17 september 2020

Donderdag, 17 september 2020

De Nieuwe Maan in Maagd staat in het teken van puurheid, dagelijks werk, gezondheid, details, gronden, praktisch denken, sorteren en opruimen. 
De Nieuwe Maan in Maagd is driehoek Jupiter en de retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok, Deze verbinding stimuleert alles waarbij geduld en nauwkeurigheid bij is vereist of nieuwe ideeën in de praktijk te brengen en helpt ons om de aanpassingen te doen die nodig zijn om de zaken beter te laten verlopen.
Lees meer over deze Nieuwe Maan onder NIEUWS op deze website!
De Nieuwe Maan is opposiet de retrograde Neptunus in Vissen en dat leidt af van de essentie. Blijf ondanks alles vasthouden aan je dagschema.
Mercurius in Weegschaal staat echter haaks op de retrograde Pluto in Steenbok en dit onverzettelijke aspect gunt jezelf en anderen weinig ruimte. Er kan sprake zijn van beïnvloeding, zinloze woordenwisselingen, schoonpraten en kwetsende opmerkingen. Morgen weer een dag.

error: Content is protected !!